2777
2789
عنوان

چجوری نظرات مخالف رو قبول کنیم

78 بازدید | 16 پست

من قبل از اون ۱۲ روز کانلا اوکی بودم میگفتم هرکی یه اعتقادی دارع

ولی اون ۱۲ روزی که گذشت واقعا آدمای زیادی دارن از چشمم میوفتن چه هنرمندا چه یوتوبر چه بلاگر 

که خارج از کشور هستن و یسری هم ایران و چه طرز فکر هایی دارن . بیشتر بگم تعلیق میشم

ولی واقعا ایکاش هیچوقت ایران نیان با این ذهنیتشون...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز نیست نظرات مخالف را قبول کرد. گوش بدین، اجازه بدین نظرشون را بیان کنند. و بسنجید که صرفنظر از گوینده نظر، کدام عقلانی و منطقی هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اصن باورم نمیشه بعد میبینی یارو ۲ میلیون فالور داره😂😂😂💔خدایا

اشکال نداره. حتی همین نخاله ها هم بزودی حواب این دو رویی رو پس میدن. 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

فععک نکنمم

عاقااااا من صدای این جمله تو ذهنم میاد ولی هرچی فک میکنم یادم نمیاد کی اینو گفته😂 تو میدونی؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مردم اگه حالیشون میشد تا الان شده بود

بجهنم

دیگه نمیتونم برا این ملت دل بسوزونم. تا قبلشم ته دلم میدونستم ها ولی نمی‌خواستم بپذیرم

ولی حالا همچیز نمایان شد. این چیزایی که تجربه میکنیم لیاقتمونه انتخابمونه. تر و خشک هم میسوزیم

چراا فیلمشو دیدمم یه پسره س عینکی

ممنون ولی راهنمایی کافی نبود😄💔