2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بگو چیکار کنم لاغر شم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بیابده ب من گوشتاتو

چشم با کمال میل بخدا 😂 نصف کنم باهات تازه نرمال میشم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین فقط غذا بخور به جای ۳ وعده ۶ وعده بخور اونم بایید با لذت بخوری تا گوشت شه به تنت

بعد هر وعده یه چیز شیرین

مث شیرینی شیرموز باقلوا شکلات کیک 

و شیر زیاددددد بخور توش هم سعی کن موز و عسل و اجیل اسیاب شده و کره بادام زمینی و خرما و کنجد  و چیزای مقوی بریزی 

من یادمه روزی یه قوطی شیر میخوردم 

تازه س.ینه هامم چند سایز بزرگتر شدن🥲😂

شما هیچ تلاشی هم کردین براش,؟

من ییه پک از اینستا خریدم لاته داد چند تا دم نوش جوانه گندم با یه پروتیین بار و شربت یه مدت استفاده کردم دیدم فقط نوشیدنیه به اون صورت تاثیری نداره کنارش غذاهم زیاد باید بخوری دیگه بعضی محصولات استفاده. کردم الان اون شربت قهوه دم نوشا هنوز موندن دیگه ادامه ندادم هیچ تاثیری نداشت

عاشقم❤️