sgdttt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 733 عنوان نمرات نهایی دوازدهم 213 بازدید | 15 پست به نظرتون چه ترازی میده؟ ترمیمی امسال اول پشت کنکورمهدینی۱۸.۷۵ امسالدینی پارسال ۱۹.۵فارسی و زیست امسال ۱۹.۲۵سلامت پارسال۱۸هویت پارسال ۱۹.۵عربی پارسال۱۹.۷۵زبان امسال ۱۷.۷۵شیمی امسال ۱۸فیزیک امسال ۱۸.۲۵ریاضی پارسال۱۹.۲۵ 1404/04/11 | 01:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6620 سلام الان کارنامه ات رو میاره من نمره هام پاک شدن صبح بودن یکیش اعلام نشده بود الان هیچی نیست چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
sgdttt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 733 سلام الان کارنامه ات رو میاره من نمره هام پاک شدن صبح بودن یکیش اعلام نشده بود الان هیچی نیست برای منم نیست من اسکرین گرفتم صبح
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6620 برای منم نیست من اسکرین گرفتم صبح پس باگ سایته؟ سکته زدم الان چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6620 مطمئنی نیست؟ میشه چک کنی؟تراز بالای ۹۲۰۰ میده چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
sgdttt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 733 مطمئنی نیست؟ میشه چک کنی؟تراز بالای ۹۲۰۰ میده چی رو چک کنم؟ دوستم گفت برای منم نمیارهتراز ۹۲۰۰ برا من🤔
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6620 چی رو چک کنم؟ دوستم گفت برای منم نمیارهتراز ۹۲۰۰ برا من🤔 اینکه نمره هاتو میاره الان یا نه واسه من کارنامه میاد خالیهآره تراز بالای ۹۲۰۰ میده چون نمره های پارسال ممکنه تراز کمتر بده شایدم حدود ۹۵۰۰ چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
sgdttt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 733 اینکه نمره هاتو میاره الان یا نه واسه من کارنامه میاد خالیهآره تراز بالای ۹۲۰۰ میده چون نمره های پار ... نمیدونم چه ترازی میده ولی فکر میکنم ۸۵۰۰ یا ۸۷۰۰ باشهالان عکس چی میاد میفرستم
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6620 نمیدونم چه ترازی میده ولی فکر میکنم ۸۵۰۰ یا ۸۷۰۰ باشهالان عکس چی میاد میفرستم نه ۹۲۰۰ میده بهت حتما چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
sgdttt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 733 نه ۹۲۰۰ میده بهت حتما عهمن تراز اردیبهشتم ۷۴۷۰ به نظرت میتونم امید به دارو یا فیزیو داشته باشم؟
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6620 عهمن تراز اردیبهشتم ۷۴۷۰ به نظرت میتونم امید به دارو یا فیزیو داشته باشم؟ با این تراز کنکور نه بشین این دو هفته ترازتو بکشون بالا اونوقت آره منطقه چندی؟ سهمیه داری؟ با این تراز و نهایی پیرا میرسونی ولی فیزیو دارو کل باید بیاد بالای ۹۰۰۰ یا حدود ۹۰۰۰ برای تیپ ۳ ولی هیچی معلوم نیستفقط خوب جمع و جور کن تراز کنکورو بیار بالا چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی
sgdttt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 733 با این تراز کنکور نه بشین این دو هفته ترازتو بکشون بالا اونوقت آره منطقه چندی؟ سهمیه داری؟ با این تر ... منطقه ۱ سهمیه ندارم@Zsde455 این آیدی ایتامه اسمم زهراستمیشه بهم پیام بدیخیلی بهم انگیزه دادی و خوب راهنماییم کردیشما پشت کنکوری یا دوازدهمتراز و نمراتت هم میگی؟
sgdttt مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 733 با این تراز کنکور نه بشین این دو هفته ترازتو بکشون بالا اونوقت آره منطقه چندی؟ سهمیه داری؟ با این تر ... اون عکسی که فرستادم دیدی؟برای تو هم همون میاد؟
خوشحال_خوشبخت عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 6620 الهی ترازت به دارو برسونه دعات کردم از ته دلواسه منم همین میادمرسی عزیزم چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم کیپاپر عاشق زندگی