2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ جالب اتفاقا مجرد دورم دارم میدم ب اون ولی باید استفاده کنه یا فقط نگه داره؟

نگه دار تو مراسم امام حسین هیچی اتفاقی نیست دعوت شده هستی مستجاب میشه دعا اگه به صلاح بوده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ولی کاش خانومه یه دست نوشته هم میزاشت داخل بسته تا بدونن برای چیه تو نی نی سابت دبدم خیلی تعریف میکن ...

پس ایشالا اونی ک میخوامم خوب مزدوج شد ما ی نوشته هم میزاریم داخلش پخش میکنیم

نگه دار تو مراسم امام حسین هیچی اتفاقی نیست دعوت شده هستی مستجاب میشه دعا اگه به صلاح بوده

شاید باورت نشه امروز رفتم مسجد رو دلی جاروبرقی کشیدم بعد نماز ظهر برای خواهر زادمم دعا کردم ازدواج خوبی نصیبش بشه خیلی دختر خوب و مهربونیه امشب دقیقا اینو دادن بعد من بیام تاپیک بزنم شماها بگید برای اینه ب خدا قبل تاپیک میخواستم از پنجره بندازم بیرون…

شاید باورت نشه امروز رفتم مسجد رو دلی جاروبرقی کشیدم بعد نماز ظهر برای خواهر زادمم دعا کردم ازدواج خ ...

خداروشکر امام حسین انشالله ی ازدواج خوب بیاد سراغش خوشبختی شو ببینید 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم