2777
2789

ی چند ماهیه مغازه زدن مادرشوهرم اینا

پدرشوهرم میگه بیا اینجا وایسا حقوق میدم

بابامم میگه ینی چی لازم نکرده بری وایستی اونجا منم گفتم خب پولشو بده نرم اونم گف من نمیدم توام هیچ پولی نیاز نداری «مامانمم میگه من دوس ندارم شاغل بشی» 

اینم بگم کار سختی نیست اصلا فروشندگیه دیگه

مادر شوهرمم هس

نامزدمم مشکلی نداره🥲نمی‌دونم چیکار کنممم

خودمم ی چند تا هدف دارم نمیخوام چشمم دنبال نامزدم باشه همشو اون انجام بده تو این وضعیتی که آنچنان وضعمون خوب نیس🥲

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من تا نامزدی نرو 

حرف والدینت هم گوش کن اونا درست میگن 

خودتو کوچیک نکن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بنظرم سرکار برو اما نه پیش مادرشوهرت اینا

خیلی مهمه که یه زن دستش تو جیب خودش باشه و به کسی محتاج نباشه.

اگه پیش اونا کار کنی کوچک ترین صحبتی که پیش بیاد روی روند کارت به شدت تاثیر میذاره و در اغلب موارد کمتر از چیزی که حقته دریافت خواهی کرد.

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

به نظرم پدر مادرت درست میگن دوستی مادر شوهر باعروس دوستی خاله خرس اس

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بنظرم نرو

با خانواده ی شوهر نباید صمیمی شد، چه برسه به اینکه کار کنی

حرف و حدیث پیش میاد

امرو نهی میکنن

چرا با مشتری اینطوری حرف زدی چرا اینکارو کردی، چرا اونو گفتی، ته حرفاشونم میگن برا یادگیری خودت میگیم، برا پیشرفتت میگیم

خانوم خودت باش، خواستی کار کنی هم جای دیگه برو فروشندگی ولی پیش خانواده ی شوهر نرو

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

من که خوشم نیومد چون نامزدی  

و اینکه وقتی به نامزدت بگن چقدر پول بهت دادن دیگه نامزدت عادت میکنه میوفته رو پول ندادن 

یه حا دیگه کار کنی اره اما پیش مادر شوهر نه

دوری  ودوستی بخدا

خدایا به امید تو