2777
2789
عنوان

دخترای 18 19 ساله

606 بازدید | 41 پست

دغدتون چیه الان؟خودم کنکور.

شما چی چیکارا میکنید زندگیتون چطوری میگذره؟چی خوندید؟دانشگاه میرین یا نخ

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینه ک دانشگاه خوبی قبول شدم ایا خانوادم میزارن برم یا نه

چی قبول شدی

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

دغدغه الانم داروسازی قبول شم هیچی تا الان داشتم درس میخوندم ۴ساعت بخوابم دوباره پاشم

از صبح داری میخونی؟ 

وای من نمیدونم چی کار کنم خیلی ناامیدم 

کارنامه هم دیدم نابود شدم

میخوام پشت بمونم میشه راهنمایی ام کنی

شاید الان وقتش نبوده ولی ی روز خوب میاد 🤍

دغدغه الانم داروسازی قبول شم هیچی تا الان داشتم درس میخوندم ۴ساعت بخوابم دوباره پاشم

سلام.می تونم ازتون بپرسم برای امتحانات نهایی خوب دادید؟دخترم خیلی درس خوند ولی نمراتش همش خیلی پایین شده.می خواستم بپرسم شما جملات رو دقیقا عین کتاب مینویسید؟ چون دخترم می گفت باید مفهومی نوشته بشه ولی خوب الان خیلی نمراتش پایینه

سلام.می تونم ازتون بپرسم برای امتحانات نهایی خوب دادید؟دخترم خیلی درس خوند ولی نمراتش همش خیلی پایین ...

سلام میتونم نمرات دخترتون بدونم بله من تا جایی که تونستم مثل کتاب نوشتم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

از صبح داری میخونی؟ وای من نمیدونم چی کار کنم خیلی ناامیدم کارنامه هم دیدم نابود شدممیخوام پشت بمونم ...

از ده بعد اینکه دیدم کارنامم بد نبود ولی حال غصه خوردن ندارم

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.