2777
2789

تو ذهن من خدا چون یک موجود نامحدود هست 

پس شکل و جسمی نداره 

چون اگه جسم داشته باشه، میشه یک موجود محدود مثل انسان 

ما نمی تونیم درک کنیم دقیقا چیه 

ولی می دونم خیلی مهربونه و قدرتمنده و منبع آرامش 

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا مث مامان بابای ادمه البته خیلی مهربون تر دانا تر بهتر و...

ممکنه ی چی ک دوس داری رو بهت نده ولی کارش ی حکمتی داره مث مادر ک دست بچه ش چاقو نمیده 

ولی خب همه نعمتها خنده ها راحتی هایی ک‌ تو زندگی داشتیم رو‌هم خدا داد بهمون و خیلی مهربونه 

اگ ی لحظه توجه و نظر لطف نکنه بهمون نابودیم

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

تو ذهن من خدا چون یک موجود نامحدود هست پس شکل و جسمی نداره چون اگه جسم داشته باشه، میشه یک موجود محد ...

و البته خیلی هم با عظمت و بزرگ

طوری که وقتی آدم به عظمتش فکر می کنه مو به تنش

سیخ میشه

چون این دنیا قشنگ و بزرگ یعنی یه خالق با عظمت داره

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

مهربون گاهی اوقات دلش از من میگیره ولی تنهام نمی‌ذاره ، دستمو گرفته ، بهم لبخند میزنه ، بغلم می‌کنه ، گریه میکنم اشکامو پاک می‌کنه ، دوستش دارم اونم دوستم داره ، دیوونشم اصن از شدت شوق گیجم انگار، بهش ایمان و امید دارم مخلصیم اوستا کریم❤️ نور زندگیمه قربون نگاه مهربونش بشم من