2777
2789

احترام احترام احترام بزارید به دیگران ، نه ظاهری بلکه واقعا حرمت قائل بشید 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فضولی و کنجکاوی نمی کنه سرش توی زندگی دیگران نیست 

سعی می کنه حد و مرز و حق و حقوق دیگران رو رعایت کنه

دنبال رشد و پیشرفت شخصیت خودشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

جیغ جیغو نیست 

مخصوصا اگر کارمند باشه خدا وکیلی جیغ جیغو نیست 

بازم میگم اونی که هزار رقم به خودش برسه شیک بپوشه منظم و مرتب باشه ولی اگر جیغ جیغو باشه همچنان بی شخصیت هست

جیغ جیغو نباشیم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

غیبت نمیکنه جلو طرف حرفشو رک میگه

تهمت نمیزنه

به عقاید کسی کار نداره و فضولی نمیکنه

توی حرف کسی نمیپره

زود کسی رو قضاوت نمیکنه

مستقل باشه

ظاهرش مرتب و شیکه 

خوشبو هست

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

اول استقلال مالی. دوم. بوی خوب .ینی هر روز حمام کنی عطر و ادکلن بزنی موهای مرتب شانه کرده. دست و صورت کرم و ابرسان و نرم کننده .لباس ست و مرتب‌. کف پا خیلی مهمه خشک و زبر نباشه ترک نداشته باشه .ابرو و موی پشت لب نداشته باشی. این ریز جزئیات برای همه جذابه. 

یه انسان از دید من متوجه هست که خدای بزرگ جهت هدفی آفریدش و متوجه خودش و امانتی که خدا درونش گذاشته میشه،وقتش بیهوده هدر نمیده بدی ها رو کاملا از خودش دور میکنه و زندگی مفید خوبی انجام میده رضایت پرودگارش توی همه ی جهت های زندگیش در نظر میگیره و بی قرار امام زمانش هست تلاش خدمت به خود خانواده فرزند و خلق خداست در جهت تعجیل امام زمانی که همیشه حی و زنده ست حضور داره ولی ظهور نداره اینطور آدمی همیشه با نشاط با انرژی مثبت حال خوب هست و زندگیش خوبه

انسان امام زمانی تمام خوبی های که امامش داره شعاع ازش داره 

تمام خوبی ها از همه جهت ها

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....