2777
2789

من خودم ۱۸ سالمه و اصلا با پسرای ۱۸ ساله نمیتونم ارتباط بگیرم همه دوستام دوست پسرشون ۱۸ هست ولی من موقعی که باهاشون حرف میزنم انگار جای بچم هستن و کلا هم پسرای ۲۵ به بالا جذبم میشن و تلاش میکنن واسه داشتنم منم کلا نمیتونم با زیر ۲۴ ساله ارتباط بگیرم ، و حس میکنم کلا بیشتر پیش سن بالا میتونم خودم باشم و اخلاق خودمو نشون بدم

Memories pass away, what matters is which ones last.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در این حد تفاوت سنی 

بنظرم مشکلی نیست 

و حست بد نیست 

چون پسرای 18 ساله واقعا ی ناپختگی دارن تو رفتارشون

و دخترا دوست دارن حامی داشته باشن و تکیه کنن

نه پسر بچه بزرگ کنن

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

طبیعیه چیه هم سن خوش نمیاد منم

اخه دوستام همش تیکه میپرونن بهم مثلا دوست پسر خودم ۲۴ سالشه اصلا باهاشون نمیتونم ارتباط بگیره وقتی میریم بیرون

من اصلا نمیخوام با هیشکی تو ارتباط باشم بس که همش ضایع بازی درمیارم میرینم😭

برعکس من خیلی زبون خوبی دارم و کلا با پسرای زیر ۲۰ سال حرف بزنم حس میکنم دارم خودمو کوچیک میکنم

در این حد تفاوت سنی بنظرم مشکلی نیست و حست بد نیست چون پسرای 18 ساله واقعا ی ناپختگی دارن تو رفتارشو ...

مم دوست دارم رابطم جدی باشه که مثلا چند سال دیگه بیاد خواستگاری نه اینکه باهاش بحث کنم سر فالوور اینستاش

خانواده ات اطلاع دارن که با پسرهاصحبت میکنی؟؟؟؟ مخصوصا پدرت؟

من با پسر ها صحبت نمیکنم 

دوست پسر دارم یه دونه و بله خانوادم ک مخصوصا پدرم اطلاع داره