2777
2789
عزیزم صحبت کنید.. فقط کلماته که میتونه به رابطه بهبود ببخشهدعوا منظورم نیستااا دقیقا مثل دو تا ادم م ...

همون کلمه اول منو مقصر میکنه و حق بجانب 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام ادم عصبی هست ولی هیچوقت فوش ب مامانم نداذه بهش خیانت نکرده جوری بهش محیت میکنه من کیف میکنم من ...

داری لج بازی میکنی عزیزم

شاید به خاطر بارداری هورمونات بهم ریخته

ولی خواهشا زندگیتو به خاطر اخلاق شوهرت بهم نزن

اصلا فکر تغییرش نباش

همینجوری بپذیرش قبول کن اخلاقش این مدلیه

شاید تو هم یه سری اخلاقی داری که اون خوشش نمیاد

داری لج بازی میکنی عزیزمشاید به خاطر بارداری هورمونات بهم ریختهولی خواهشا زندگیتو به خاطر اخلاق شوهر ...

بخدا همبشه حاضرم بخاطرش ب خاطر بچه هامون کوتاه بیام اما میدونی مدلش چیع میگ تو اول کوتاه بیا تا شیش ماه من هر کاری کردم تو خفع شوو تا منم تعقیر کنم 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا همبشه حاضرم بخاطرش ب خاطر بچه هامون کوتاه بیام اما میدونی مدلش چیع میگ تو اول کوتاه بیا تا شیش ...

ببین اگر فقط مشکل اخلاقیه محلش نزار

چه عیبی داره حالا اول تو کوتاه بیا 

بهتر از اینکه زندگیت جهنم شه ۳ ماه باهم قهر باشین و خدایی نکرده کار به جدایی بکشه