2777
2789

💔

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت شوهر داره؟اگر داره اونم حتما هم بخاطر شوهرش ناراحته هم برای خواهرش

اگر شوهر داشت که هرگز نمیومدم.شوهرش فوت کرده و چون شوهرش خیلی بد بود خیلی درکم میکنه

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
اگر شوهر داشت که هرگز نمیومدم.شوهرش فوت کرده و چون شوهرش خیلی بد بود خیلی درکم میکنه

خدا از گناهان شوهرش بگذره اگر قصد طلاق داری خونه خواهر بهتر از خونه پدر و مادری هست که فقط به فکر حرف مردم وابرو هستند،من همیشه خدارو شکر می کنم برای دخترام چون خواهر پشت پناه خواهر میشه

من خونه بابام از همه جا واسم عذاب اورتره

منم همینطور،با اینکه هیچ وقت قهر نرفتم ولی خواهرم که قهر اومد خون به جیگرش کردن تا رفت خونه شوهرش الان میگه شوهرم منو بکشه هم میمونم اینجا،جالبه پدر ومادرم میگن خوب شد سر عقل اوردیمش الان داره خوشبخت زندکیشو می‌کنه انگار درک ندارن اون جهنم بزرگ رو ترک کرد رفت تو یه جهنم کوچکتر

من حتی قهرم نرفتم همون روزای زایمانم واسه یه عمر رنج کشیدم

من هم نمی تونم برم چون ما تا وقتی پیش پدرم ومادرم احترام داریم که باعث آبرو ریزی نشیم از نظرشون دختر خوب خونه شوهر با هر شرایطی میمونه دختر خوب ارث نمی خواد دختر خوب لقمه دهنش رو باید برای رضایت برادر بزاره تو دهن زن برادر ،باورت میشه خونه ی پدرم شده به اسم زن برادرم چون دختر مال مردمه ولی عروس خودیه به دختر چیزی نمیدن چون داماد میخوره،