2777
2789

و کشیده از کنار نوکش دراز و کلا نوکش قلمبه؟🥺هر کی میبینه میگه طبیعی شده منم میگم ولی طبیعی عمل نکردم نیمه فانتزی عمل کردم 

و اینکه میگن تا یک سال صبر کنید الان هشت ماهه مگه تو این چند ماه دیگه چی می خواد بشه ؟و اینکه نمیدونم گوشتی بود یا نه ولی بنظرم اون جور گوشتی نبود 

چند بارم کورتون زدم اخیرا دیگه نزدم نه چسب نه کورتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله منم بعد عمل اندازش هیچ تغییری نکرد میخندمم همونجوری پهن میشه هشت ماهه

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

من طبیعی عمل کردم فقط نواقص برطرف شده طبیعیه اما فانتزی هم اطرافم زیاده به من میگن واسه تو بهتره

چند وقت گذشته ؟ مال من بزرگ و قلمبه یکم و نوکش از کنار درازه در صورتی که دوست نداشتم از کنار کشیده باشه بازم شکر

جدی؟ پس چرا بعضیا از همون اول بینی قلمیه؟ نکنه اونا هم یه سال گذشته یا چیز دیگه

والا دور و بری های ما تا ما دوسال چسب و میزدن 

و اینکه بله بلاخره باید به مدت زمانی گذشته باشه از عمل تا بخیه ها و ورم و حالت اصلی صورت ایجاد بشه 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

تا یکسال هر چی شد همونهپره هات رو برش داده بود؟از نیم رخ قوس داری؟

نمیدونم من عمل بینی بسته کردم ولی بخیه اینا داشت کناره بینی .قوس ملایم داره و اینکه درازه ولی نوکش معلومه ورمه دکتر میگه میره عقب ورم بره . اولا سر بالا تر بود الان دیگه معمولی شده تقریبا.  نمیدونم والا امیدوارم ترمیم نخواد نه حالشو نه پولشو نه کسی میزاره دیگه عمل کنم.بازم شکر سالمه