2777
2789

بعد.  یکم  چرخیدیم   یکم برای من لباس خریدیم بعدش رفتیم  یه کافه بعد. منو رسوند خونه بعدشم رفت

امروز زنگ زدم گفتم فلانی خوبی چه خبر   کجایی  برگشت گفت هیچی مامان خانومم حسودیش شده بریم براش کادو بخرم بعد بریم همون کافه ای که باهم. دیروز رفتیم

اصلا یه لحظه. هنگ کردم چرا باید حسودی کنه

میترسم بعدا  ازدواج کنیم. چیزی بخره برام یا جایی بریم 

باید یه باز هم با مامانش بره.  استرس عجیبی برای آینده گرفتم

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا باز با مامانش بره مگه چی میشه؟! این که رابطه اش با شما سر این موضوع بهم نخوره مهمه اصولا بقیه اش دیگه نه تاثیری رو شما داره و نه ربطی

البته نباید به مامانش بگه ولی حالا که گفته منظورم

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

حالا باز با مامانش بره مگه چی میشه؟! این که رابطه اش با شما سر این موضوع بهم نخوره مهمه اصولا بقیه ا ...

الان معلوم نمیکنه و تاثیر نداره عزیز

ولی ازدواج بکنن این بدجوری میتونه اذیت کنه 

الان معلوم نمیکنه و تاثیر نداره عزیزولی ازدواج بکنن این بدجوری میتونه اذیت کنه

بله اگر حسودیش طوری باشه که مستقیما بخواد اذیت کنه استارتر رو

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

فرقش با خواستگار دخترم اینه که طرف فهمیده مامانش حسودی کرده به تو هم گفته یعنی فعلا با تو یه تیمه چون اول راهه یه دفعه نمیتونه گل رو خراب کنه ، تو دخالت نکن خودش مشکلات رو حل میکنه، حالا خواستگار دخترم میگفت ولی حق همیشه با مادرش بود میگفت حاضرم بهترین دختر دنیارو به خاطر مادرم ول کنم وهیچ دختری رو با مادرم عوض نمیکنم اون حتی کادوی دخترمو باز میکرد یا گلارو میگرفت برای خودش 

فرقش با خواستگار دخترم اینه که طرف فهمیده مامانش حسودی کرده به تو هم گفته یعنی فعلا با تو یه تیمه چو ...

نه بابا. این اینجوری نیست مثلا.  شده بار ها مامانش بگه چرا این دختره. بیرون که هستین همش شال دور گردنش و این بگه مامان به شما ارتباطی نداره ولی واقعا از مادرش میترسم. خیلی.   ترسناک رفتار میکنه

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
فرقش با خواستگار دخترم اینه که طرف فهمیده مامانش حسودی کرده به تو هم گفته یعنی فعلا با تو یه تیمه چو ...

😐😐😐😐😐  هرچی بیشتر میخونم بیشتر. ترسناک میشه برام 

نه بابا. این اینجوری نیست مثلا. شده بار ها مامانش بگه چرا این دختره. بیرون که هستین همش شال دور گرد ...

اصلا تو کارشون دخالت نکن بگو فعلا میخوام با تو اشنا شم اگه اوکی بودی چند جلسه اختصاصی با مادرت بیرون میرم اصلا نترس بترسی باختی