2777
2789
عنوان

شما حموم رفتنتون چقدر طول میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 60 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تقریبا ۳ یا ۴ ساعت

اول دخترمو میبرم بعد پسرمو بعد خودمو😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

متاسفانه یک ساعت و نیم دو ساعت

خودمم نمیدونم دقیقا چرا اینقدر طولانی میشه

البته کلا کارهام رو دور تند نیست

میخوام سعی کنم نیم ساعته بشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

پس به مامانت بگو مامان منو ندیدی

یبار دیده شده تو حموم خوابیده بود

من خودم بستگی به حال روحیم داره متغيره 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
کل بدنتون میزنید؟جوش نمی‌زنید؟

چرا گاهی میزنم

اره کل بدن

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام 

موبر زدم یا لباس شستم نیم ساعت فکر نکنم شده.

بازم جانبی بوده

کلا ۱۰تا ۱۵ بع زور با موبر چون باید  واستی

در تمام عمرم

بخاطر بچه برعکس میخوام ۱۰ مین بشه

زودی میام

برعکس بگن کاری نکن دوست داری بکنی

بکن تو خونه بمون همیشه می مونی

وقتی میگن نمی تونی بمونی ح س زندانی داری

مثال هست

پسرم با خودم می برم دو تایی نهایت یکربع حمومون هست

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

متاسفانه یک ساعت و نیم دو ساعتخودمم نمیدونم دقیقا چرا اینقدر طولانی میشهالبته کلا کارهام رو دور تند ...

منم دقیقا دوس دارم برسه به نیم ساعت

ولی اینایی که میگن ۱۰ دقیقه یا یه ربع رو واقعا درک نمیکنم