2777
2789

کدوم پیج و سایت چاپ کردید و در چه ابعادی هست 

کیفیتش چطوره راضی هستید ؟ مشخص نیست چاپه؟ یا مشخصه؟

برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍              دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید .    به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍 

کیفیت عالی هست نه معلوم نیست که چاپه 

یه مغازه نزدیک خونمون بود قبلا اون برام زد 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی خیلی کار خزیه😂

عکس خودمونو نمی‌خوام بزنم می‌خوام یه عکس طبیعت خیلی بزرگ بدم چاپ کنند ۴ میلیون هزینه ش میشه فکر کنم خیلی خوشگل دیده بشه

برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍              دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید .    به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍 
کیفیت عالی هست نه معلوم نیست که چاپه یه مغازه نزدیک خونمون بود قبلا اون برام زد

چه سایزی هست چند گرفت

چه سایزی هست چند گرفت

سایز ۲۵ در ۳۵ 

۲۰۰ تومن گرفت 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بازم قشنگ نیست بنظرم برای کجا میخوای؟

راهرو

خیلی مضخرف و خز و قدیمیه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

عکس خودمونو نمی‌خوام بزنم می‌خوام یه عکس طبیعت خیلی بزرگ بدم چاپ کنند ۴ میلیون هزینه ش میشه فکر کنم ...

آره قشنگ میشه 

ولی چرا بنر نمیگیری ؟چون از دور اصلا معلوم نیست که فرشه تراکمش خیلی بالا هست 

عکس خودمونو نمی‌خوام بزنم می‌خوام یه عکس طبیعت خیلی بزرگ بدم چاپ کنند ۴ میلیون هزینه ش میشه فکر کنم ...

سلام عزیزم تاپیک مهاجرت به شمال قفل بود. چه تصمیمی گرفتین؟؟؟ من هم قصد مهاجرت دارم. ممنونم میشم راهنماییم کنید. و از تجربیاتتون بگید