کیفیتش چطوره راضی هستید ؟ مشخص نیست چاپه؟ یا مشخصه؟
برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍 دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید . به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
عکس خودمونو نمیخوام بزنم میخوام یه عکس طبیعت خیلی بزرگ بدم چاپ کنند ۴ میلیون هزینه ش میشه فکر کنم خیلی خوشگل دیده بشه
برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍 دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید . به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍
کیفیت عالی هست نه معلوم نیست که چاپه یه مغازه نزدیک خونمون بود قبلا اون برام زد
چه سایزی هست چند گرفت
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
عکس خودمونو نمیخوام بزنم میخوام یه عکس طبیعت خیلی بزرگ بدم چاپ کنند ۴ میلیون هزینه ش میشه فکر کنم ...
آره قشنگ میشه
ولی چرا بنر نمیگیری ؟چون از دور اصلا معلوم نیست که فرشه تراکمش خیلی بالا هست