2777
2789
عنوان

چگونه خیانت خود را توجیه کنیم

492 بازدید | 44 پست

یکی میگفت "پارتنر دارم و رابطه مون جدیه ولی خواستگار راه دادم. احساس میکنم خیانت کردم."

یکی اومد گفت "فکر کردی اون تا حالا خیانت نکرده؟! پسرا همه شون خیانت میکنن."

این نظر لایک زیادی هم خورد.

* حالا استارتر داشت تلاش میکرد که کاربرها رو قانع کنه که پسره اهل خیانت نبوده و نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه قشنگ نیست

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

شما خودتون انقدر خطا دارید اول برید خودتون اصلاح کنید بعد بیاید از کارای دخترا ایراد بگیرید 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

شما چقدر سرت تو تاپیکهای دیگرانه اینجا 

البته مردی که میاد نی نی سایت خاله زنک  هست دیگه 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

بهترین راهکار این بوده که پارتنرش هم میومد جلو و یه خودی پیش خانواده ی دختر نشون میداد...وقتی پسری پشت دلایل اینکه الان شرایطم جور نیست ...الان پول ندارم....الان نمیتونم  خودشو قایم میکنه،دختر هم پیش خکدش میگه خوب این تا کی میتونه شرایط رو اوکی کنه....پس به نظرم حق داره خواستگار هم راه بده....چون گاهی خانواده ها دختر رو تحت فشار میذارن برای ازدواج....مخصوصا اگه خواستگار شرایط خوبی داشته باشه...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉