2777
2789
عنوان

بابام امروز ظهر داشت نون خشک ميخورد 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1647 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی و چند سال پیش رفتم دیدم بابابزرگ عزیزم داره نون با رب گوجه میخوره هنوز که هنوزه جلو چشممه،اومدم به مادرم گفتم ننه به بابا بزرگ غذا نداد مادرم هر وقت میشد بابا بزرگمو میآورد خونمون غذا بهش میداد ولی اون صحنه الان باز جون گرفت جلو چشمم ،بمیرم برا بابات

مامانم بخوای باهاش حرف بزنی داد و هوار میکنه

سر چی دعواشون شده یه بشقاب بردار بگو یکم برای بابا بریزم گناه داره دیگه مامانت چیزی نمیگه چرا گشنه بمونه بعدشم باید درست اختلافشون رو حل کنن نه اینجوری! بابات چرا غذا برای خودش نخرید 

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

دلم میخواد ازدواج که کردم بیارمش پیش خودم ظهر که دیدمش دیگه نه ناهار خوردم نه شام

دیدم تو یه حانواده همینطوری بوده و اون بچه ای که برلی باباش دل میسوزونده الان توسط مادرو بقیه بچه ها ترد شده 

بابا هم مرد بچه ها و خانومه روز مرگش از ته دل قهقه میزدن 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

ای جانم عزیزممممم🥺

بابات زنش باهاش قهره دختر هم نداره؟که نون خشک میخوره؟

پاشو تنبل جای اینکه به شکم بابا برسی خودتم اعتصاب غذا کردی میخوای پدر و دختری سو تغذیه بگیرین ای لجبازا

پاشو یه پلو خورشت بذار براش چای بذار ناسلامتی دختر داره مرد بیچاره

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

وا!!!! اون پولو بابات در میاره نه مامانت که. بابات باید یکی بزنه در گوش مامانت واسه خدش و شمام کوبید ...

بی ادبی  نکن

شما که همه  واقعیت و نمیدونی  

مادرت اشتباه میکنه پدرت میزنه در گوش مادرت که  فکر میکنی کتک زدن  مجازه؟؟؟

.
وا!!!! اون پولو بابات در میاره نه مامانت که. بابات باید یکی بزنه در گوش مامانت واسه خدش و شمام کوبید ...

یا خدا چی میگی دوست عزیز 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹