2777
2789

بچها خیلی حواستون باشه توی نی نی سایت با کیا حرف میزنید یکی از کسایی ک باهاشون صحبت کزدم فیک از اب در امدن🤦🏻‍♀️

🫠دعا کنین ی ادمی پیدا کنم عاشقم باشه

مرد بود؟ 

من یه دختر ضعیف و وابسته ام جسارت ندارم نمیتونم ابراز وجود کنم نمیتونم از خودم به عنوان تکیه گاه استفاده کنم.. دعا کنید بلاخره منم قوی شم طوری ک حرفای هیچکس برام مهم نباشه✨💔🙏🏼،1404//4/2خداروشکر دارم بهتر میشم اعتماد به نفسم بالا رفته🙂‍↔️  (◠‿◕) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیمون همه اورجینالیم😂

اینجا هر کی رو ببینی یک دو تا کاربری بیشتر رو داره

خیلی از کاربر های زنی ک درخواست میدن مرد هستن 

و گر نه چ حرفی توی خصوصی دارن

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

بله احتمال زیاد اینجوری متاسفانه به هیچ کس اعتماد نکن

اصن نمیدونم چرا باید یکی خودشو جای خانم جا بزنه چقد ادما مریض شدن..

🫠دعا کنین ی ادمی پیدا کنم عاشقم باشه

اینجا از هر ۱۰۰ نفر ۱۰۵ نفر فیکن😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴