2777
2789
عنوان

حال روحی بد تو بارداری

116 بازدید | 14 پست

چند روزه فهمیدم باردارم، من اصلا بچه دوست ندارم، همش ناراحتم، شبا با ترس و‌وحشت بیدار میشم و یه حالتی شدم انگار خیلی دلم گرفته انگار دنیا تیره و تاره، تروخدا بگین کسی بوده تو بارداری افسردگی داشته باشه؟ باید چکار کنم 

حس میکنم حالم از همه چیز به هم میخوره کاش بمیرم تموم‌ شه این کابوس

ولی میبینم خیلیا تو بارداری شاد هستن خوشحالن تو اینستا 

بهتره بری پیش مشاوره. بهتر میتونه کمکت کنه

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما حال روحیتون بهتر شده

سلام عزیزم، خیلی پایین و بالا داره، بیشتر وقتا خوب نیستم اما یه روزایی هم به خودم میگم قسمت این بوده پس باهاش نجنگ. 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 

آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم

هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر

رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر

منم این ماه درمان رو برای بار هفتم در ده سال گذشته شروع کردم و تستم امشب منفی بود. منم افسرده و گریه دار عدم بارداری. برام دعا کنید، خیلی امیدوار بودم. روز ۲۵ بودم امروز.

منم این ماه درمان رو برای بار هفتم در ده سال گذشته شروع کردم و تستم امشب منفی بود. منم افسرده و گریه ...

من میفهمم چی میکشی، کامل میفهمم وقتی بچه میخوای خیلی حس شدیدتری هست تا نخواستنش. انشاالله از صمیم قلبم میخوام اگر قراره سعادت بچتو ببینی، خدا برا بخواد🤍

سلام عزیزم، خیلی پایین و بالا داره، بیشتر وقتا خوب نیستم اما یه روزایی هم به خودم میگم قسمت این بوده ...

مواظب خودت و نینی باش و این روزها رو با افکار مثبت و انرژی مثبت سپری کن. ناشکری نکن. خدا حواسش هست بهت

من میفهمم چی میکشی، کامل میفهمم وقتی بچه میخوای خیلی حس شدیدتری هست تا نخواستنش. انشاالله از صمیم قل ...

مرسی عزیزم. توکل بخدا، انشاالله تو هم حال دلت خوب بشه و نی نی رو با سلامت و دلخوشی بغل بگیریش