2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد کلیه درد

207 بازدید | 57 پست

سلام به همه خوبین اینجا کسی هست یه دفعه کلیه درد بگیره و با قرص کدیین و چرک خشک کن اروم بشه بعد باز درد بگیره؟؟

من دیروز یه کلیه ام درد داره و یه کدیین خوردم و واسه چند ساعت اروم بودم ولی باز دردم برگشت امروزم چرک خشک کن خوردم اونم چند ساعت بود فقط اینم بگم نمیدونم کلیه امه یا پهلوم چون قسمتی که درد داره پهلومه ولی میدونم درد مال کلیه ام هست اینم بگم دکترو نمیتونم برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد کلیه از طرف پشت و‌کمر حس میشه پهلو‌نیست بعد اروم نمیشه درد شدید بسیار شدید در حد زایمان بدون ساکت شدن موقتی حتما باید درمان بشه ، احتمالا مال شما درگیری عضلات هست

اول باید بری سونو.من نمیخام نگرانت کنم .یکی از بستگان ما هم این مشکل داشت مثل شما نرفت دست دست کرد کلیه خون ریزی داخلی کرد از ادرارش خون اومد .مجبور شدن کلیه رو دربیارن .الان هم داره نیره دیالیز .میگه کاش اون موقع زودتر میرفتم .کار از کار گذشته بوده.یه توده بوده تو کلیه میترکه و باعث خون ریزی و از کار افتادن کلیه میشه

سلام عزیزم فکر کنم به خاطر باد کولره یعنی بهش خورده چون یه مدته تو پذیرایی میخوابم و به کولر نزدیکم

عه چه باحال سلام کردی😄 سلام

آره ممکنه گرفتگی عضلات باشه اگه در عرض ۳-۴ روز خوب نشد برو سونو بده

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اول باید بری سونو.من نمیخام نگرانت کنم .یکی از بستگان ما هم این مشکل داشت مثل شما نرفت دست دست کرد ک ...

سلام عزیزم من میلم به آب کمه یعنی یا نمیخورم یا کم میخورم فکر کنم واسه کم آبیه درد گرفته 

سلام عزیزم من میلم به آب کمه یعنی یا نمیخورم یا کم میخورم فکر کنم واسه کم آبیه درد گرفته

خوب همون دیگه باید روزی حداقل ۸ لیوان آب بخوری .درثانی تا سونو ندی نمیشه بگی عیب از چی هس .همه اینا احتمال هس باید سونو بدی و دکتر نگاه کنه .منظور من نخواستم نگرانت کنم یه سونو ساده هس کاری هم نداره .خدایی نکرده دست به دست کنی اونوقت یه عمر پشیمونی .دیالیز واقعا سخته .

گرفتگی عضلات یعنی چی؟؟من دکتر رفتن سختمه میشد میرفتم‌

همین دردای عضلانی که با مسکن و گرم کردن خوب میشن

به هرحال اگه تا چند روز دیگه خوب نشد مجبوری پیگیری کنی. سنگ کلیه شوخی بردار نیست. من خودم ۲ ماه پیش از درد پهلو زار میزدم رفتم سونو مشخص شد سنگ کلیه دارم

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درد کلیه از طرف پشت و‌کمر حس میشه پهلو‌نیست بعد اروم نمیشه درد شدید بسیار شدید در حد زایمان بدون ساک ...

سلام عزیزم اخه من امروز چرک خشک کن خوردم و اروم بودم فکر کنم عفونتی چیزیه

خوب همون دیگه باید روزی حداقل ۸ لیوان آب بخوری .درثانی تا سونو ندی نمیشه بگی عیب از چی هس .همه اینا ...

من واقعا میلم به آب کمه من بیشتر آبو طعم دار دوست دارم مثل شربت و اینا ولی چاق کننده اس

میدونم ولی اگه میشد میرفتم ان شاءالله که چیزی نباشه