2777
2789

در  کوتاه مدت و دراز مدت مشکلی چیزی ایجاد نکرد؟ خوب بود؟؟

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

برای من تنها مشکلی که ایجاد میکرد با اندکی تعریق و پلک زدن پخش میشد زیر چشمام و منظره خیلی زشتی ایجاد میکرد زیر چشمام همیشه سیاه بود و این از هر چیزی بدتر بود 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمه از چه برندی باشه خیلیا ارزونن اما کیفیت بدی ندارن . فقط سراغ برندای بی نام و نشون نرید . اگه ارزون میخواین برند ایرانی خوب پیدا کنید .

خط چشم کالیستا و ریمل اسنس ارزون ترینایی بودن که استفاده کردم مشکلی ایجاد نکردن ولی ظاهرشون خیلی متفاوته با برندای بهتر و قیمت بالاتر .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

برای من تنها مشکلی که ایجاد میکرد با اندکی تعریق و پلک زدن پخش میشد زیر چشمام و منظره خیلی زشتی ایجا ...

مارک چی بود؟

چرا مارکای چینی ارزون تر از ایرانیاس؟

مهمه از چه برندی باشه خیلیا ارزونن اما کیفیت بدی ندارن . فقط سراغ برندای بی نام و نشون نرید . اگه ار ...

برند  کیس بیوتی و خط چشم کاریته خرسی هر دو چینی هستن.

خط چشم کالیستا چقد خریدی؟

برند کیس بیوتی و خط چشم کاریته خرسی هر دو چینی هستن.خط چشم کالیستا چقد خریدی؟

اصلا برندای خوبی نیستن عزیزم فقط کپی از روی برندای معروف میکنن و کیفیت بالا و ترکیبات خوب ندارن .

خط چشم کالیستا حدودا ۴۰۰ تومنه ‌.

اصلا سمت برندای چینی نرو ‌.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

مارک چی بود؟چرا مارکای چینی ارزون تر از ایرانیاس؟

والا مارکش رو یادم نیست چون خیلی وقته دیگه سمتشون نرفتم و فقط مارک خوب استفاده میکنم 

متاسفانه لوازم آرایشی چینی اغلب بی کیفیت هستن البته اصل و با کیفیت هم دارن که توی ایران بیشتر بی کیفیتش پیدا میشه مثل این محصولات بیو اک وا که الان توی بازار پر و دشمن پوست هستن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اصلا برندای خوبی نیستن عزیزم فقط کپی از روی برندای معروف میکنن و کیفیت بالا و ترکیبات خوب ندارن .خط ...

مرسی گلم

میگم برند الیزکیتا ایرانیه ، بنظرت برند خوبیه یا خوب نیست؟

والا مارکش رو یادم نیست چون خیلی وقته دیگه سمتشون نرفتم و فقط مارک خوب استفاده میکنم متاسفانه لوازم ...

مرسی عزیزم

محصولات ایرانی میخرم