2777
2789

۱۳ صفر ؟

سال 1401  یه چیزی گرفتم  که مادرش با ازدواجمون موافقت کنه

ولی...

میدونی دیگه نذر اینا دورش رو خط کشیدم پ چون باعث میشه اعتقادم کمتر بشه 

این چیزا برای بنده های خوبه خداست. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
۱۳ صفر ؟سال 1401 یه چیزی گرفتم که مادرش با ازدواجمون موافقت کنهولی...میدونی دیگه نذر اینا دورش رو ...

اره هم ۱۳ صفر هم تاسوعا انواع نذرهارو کردم ،واسه ازدواجم حتی گشایش و اینجور چیزام گرفتم ولی نشد🥺اره منم اعتقادم کم میشه انگار آدم میشینه تو نوبت ولی هیچوقت نوبتش نمیرسه😢عمرمون هدر میره،نمیدونم نذر کردن واقعا چیه که بازم خدا هر موقع خودش میخواد میده نمیخواد نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هم ۱۳ صفر هم تاسوعا انواع نذرهارو کردم ،واسه ازدواجم حتی گشایش و اینجور چیزام گرفتم ولی نشد🥺اره ...

به نظرم فعلا دست بکشیم. 

ولی برای شام غریبان یه شمع ببر مسجد محلتون بگو اگه بختم باز بشه سال دیگه با این شمعی که دستته ۷۲ شمع روشن کنی 

اینو خالم نتیجه گرفت. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اره هم ۱۳ صفر هم تاسوعا انواع نذرهارو کردم ،واسه ازدواجم حتی گشایش و اینجور چیزام گرفتم ولی نشد🥺اره ...

منم مثل شما ازدواجم جور نمیشه. 

به نظرم فعلا دست بکشیم. ولی برای شام غریبان یه شمع ببر مسجد محلتون بگو اگه بختم باز بشه سال دیگه با ...

شمع چهل منبر رو پارسال تاسوعا انجام دادم،چهل تا مسجد بردم

نذر رقیه حسین کن رد خور نداره حاجت روا میشی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

چجوریه؟چی نذر کنم

حاجتت و به رقیه سه سال بگو حتما اجابت میکنه اکثرا کش مو و اسباب بازی نذر میکنن میارن ولی تو میتونی هرچی دلت خواست بدی عزیزم

بگو اگه اجابت بشه سال دیگه همون روز توی مراسم نذرتو ادا میکنی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

ممنونم از راهنماییت🙏🌸برام دعا کن عزیزم❤️

انشالله به مراد دلت برسی هرچی میخوای و خدا بهت بده عزیز دلم❤️❤️

جالبه که من حتی دعا اینا هم گرفتم و کلی نذر و نمیدونم چرا نمیشه

نمیدونم. کاش زندگی ما هم معمولی بود