سال 1401 یه چیزی گرفتم که مادرش با ازدواجمون موافقت کنه
ولی...
میدونی دیگه نذر اینا دورش رو خط کشیدم پ چون باعث میشه اعتقادم کمتر بشه
این چیزا برای بنده های خوبه خداست.
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
۱۳ صفر ؟سال 1401 یه چیزی گرفتم که مادرش با ازدواجمون موافقت کنهولی...میدونی دیگه نذر اینا دورش رو ...
اره هم ۱۳ صفر هم تاسوعا انواع نذرهارو کردم ،واسه ازدواجم حتی گشایش و اینجور چیزام گرفتم ولی نشد🥺اره منم اعتقادم کم میشه انگار آدم میشینه تو نوبت ولی هیچوقت نوبتش نمیرسه😢عمرمون هدر میره،نمیدونم نذر کردن واقعا چیه که بازم خدا هر موقع خودش میخواد میده نمیخواد نمیده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره هم ۱۳ صفر هم تاسوعا انواع نذرهارو کردم ،واسه ازدواجم حتی گشایش و اینجور چیزام گرفتم ولی نشد🥺اره ...
به نظرم فعلا دست بکشیم.
ولی برای شام غریبان یه شمع ببر مسجد محلتون بگو اگه بختم باز بشه سال دیگه با این شمعی که دستته ۷۲ شمع روشن کنی
اینو خالم نتیجه گرفت.
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
اره هم ۱۳ صفر هم تاسوعا انواع نذرهارو کردم ،واسه ازدواجم حتی گشایش و اینجور چیزام گرفتم ولی نشد🥺اره ...
منم مثل شما ازدواجم جور نمیشه.
جالبه که من حتی دعا اینا هم گرفتم و کلی نذر و نمیدونم چرا نمیشه
نمیدونم. کاش زندگی ما هم معمولی بود