2777
2789
عنوان

کیا آلرژی از نوع آنژیوادم دارن

115 بازدید | 10 پست

خسته شدم خیلی بده همش همه جای بدنم ورم میکنه میخاره قرمز میشه

تازگیا روی صورتمم میاد ورم لب و چشم دارم خیلی شدید و بد جور ورم میکنه هرچقدر دارو و امپول ضد حساسیت میزنم هم درست نمیشه

کیا اینجوری بودن چجوری درمان کردین اگه تجربه کردین

💌 esmail 💌

مامان من بیچاره اینچوریه همیشه بدنشو میخاره قرمز و متورم میشه هیچ وقتم درمان نشده هرشب باید هیدرکسی زین بخوره تا فلفل ادویه میخوره اینجوری میشه البته هیلی وقتام خودبه خود بدون خوردن چیزی میسه

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

البته من بچه بودم مامانم هر هفته واکسن میزد و خوب درمان شد اما دوباره بازم برگشت بعده چندسال 

وای خیلی سخته آلرژی من خودم الرژی فصلی دارم همیشه گلوم میخواره ابریزش بینی دارم

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من بیچاره اینچوریه همیشه بدنشو میخاره قرمز و متورم میشه هیچ وقتم درمان نشده هرشب باید هیدرکسی ...

صورتش هم اینجوری میشه؟ 

اره مال منم بیشتر وقتها بی دلیل اینجوری میشه اصلا مشخص نیست از چیه 

اینکه رو صورتم میادو متورم میشه خیلی عذاب آوره

چند وقته مامانت اینجوریه؟

💌 esmail 💌

باید از الرژن ها دور باشید. من پسرم الرژی داره هنوز ۱ سالشه من به اندازه ده سال پیر شدم. به همچی الرژی داره . 

علائمش رفلاکس اسهال سوختگی مقعد بی تابی و گریه. 

دکتر گفت فقط رعایت رژیم غذایی، درمان نداره ممکنه به مرور زمان بهتر بشه. 

الان خودم رژیمم که بتونه شیر بخوره ‌

باید از الرژن ها دور باشید. من پسرم الرژی داره هنوز ۱ سالشه من به اندازه ده سال پیر شدم. به همچی الر ...

اخه مشکل اینه دقیقا معلوم نیست به چی الرژی دارم 

دکترم گفت مشخص نمیشه فقط باید بگذرونی😢

💌 esmail 💌

اخه مشکل اینه دقیقا معلوم نیست به چی الرژی دارم دکترم گفت مشخص نمیشه فقط باید بگذرونی😢

دکتر به من گفت لبنیات ( مستقیم و غیر مستقیم ) تخم مرغ اجیل غذاهای دریایی گوجه بادمجان ادویه پیاز خام دلستر سس ها فست فوت ها و ... رو نخورم و شیر بدم پسرم بهتر شد ولی خودم نابود شدم . 

خودش هم فکر کن به برنج هم واکنش داشت کم کم با سیتریزین و قطع و وصل کردن اون ماده غذایی سازگار شد. 

صورتش هم اینجوری میشه؟ اره مال منم بیشتر وقتها بی دلیل اینجوری میشه اصلا مشخص نیست از چیه اینکه رو ص ...

نه اصلا صورتش نمیشه