2777
2789

میان جلوی درما پاتوق میکنن 

یه حالت کنجه

بااینکه دوربین داریم 

اونجام نوشتیم

ولی مهم نیست براشون

رسما جلو درمون شده قهوه خونه 

الانم از بیرون اومدم تیکه انداختن برگشتن گفتن ببخشید خانم کوچولو جلو درتونیمااااا بعدم هر هر خندیدن 

هرروزم تعدادشون بیشتر میشه 

هیچکدوم از همسایه هام جرئت ندارن زنگ بزنن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

وا زنگ بزنید ۱۱۰ جمعشون کنن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

😂😂😂 اروم باش عزیزم

اگه میدونی واقعا ایجاد نا امنی کرده و مزاحمتون شده زنگ بزنید به پلیس

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی میگم به مامانم زنگ بزنیم ۱۱۰ بیاد جمعشون کنه

مامانم میگه شنیدم اونا کاری ندارن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بزنگین ۱۱۰

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

زنگ بزن پلیس 

بیان جمعشون کنن

بگو مشکوکن 

به درد این ایام هم میخوره😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

وا زنگ بزنید ۱۱۰ جمعشون کنن

مامانم میگه ۱۱۰ نمیتونه کاری کنه

با کپسول آتش نشانی از بالا شلیک کن سر تا پاشون برفکی شه

😂نداریم

زنگ بزن ۱۱۰ بیاد جمعشون کنه نکبتا رو.

ما هم تو کوچمون یه جمع اینجوری داریم والا پسرامونم میترسن برن سمتشون هارن🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

مامانم میگه ۱۱۰ نمیتونه کاری کنه

میتونه 

حالا امتحانش ضرر نداره

انگار بیشتر شما میترسید تا اونا

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔