2777
2789
عنوان

به این نتیجه رسیدم که طلاق

253 بازدید | 20 پست

طلاق نقل و نبات شده 

وقتی طرف مقابلت آدم نباشه عقد دائمی یهو به یه بهونه الکی بگه طلاق بره😐واقعا بی دلیل 

بگه به ضررم تموم بشه فقط تموم بشه 

چرا آدما بویی از  تعهد نبردن؟

این بازی کردن با طرف مقابل نیست ؟

نمیگن به زندگی دختره گند زدیم ؟

چرا تعهد انقد کمرنگ شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خوشی که نمیرن طلاق بدن

لابد اذیت شدن 

حتما هم نباید بگیره با دستاش بزنه

بعضی از زوجین با حرفاشون آدمو میکشن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
از خوشی که نمیرن طلاق بدنلابد اذیت شدن حتما هم نباید بگیره با دستاش بزنهبعضی از زوجین با حرفاشون آدم ...

آدما باید با هم حرف بزنن 

دردشونو بگن

نامزد من تا روز آخر بهم ابراز احساس شدید میکرد 

با هم خیییییلی خوب بودیم 

بعد گفت مامانم میگه باید تموم بشه 

دلیل خاصی هم نیاورد 

حتی نفهمیدم مامانش چرا گارد داره وقتی اذیت نکردم 

آدما باید با هم حرف بزنن دردشونو بگننامزد من تا روز آخر بهم ابراز احساس شدید میکرد با هم خیییییلی خو ...

حالا اون آدم نبوده عزیزم دلیل نمیشه همه الکی طلاق بدن

بعد با این شواهد که نشون میده احساساتی که بهت بروز میده

بنظرم الکی بوده چون امکان نداره احساس داشته باشی فرداش قیدشو بزنی

بهش اهمیت نده همون بهتر که رفت اگه قراره بود به همین راحتی جا خالی کنه 

همون بهتر که زود تر رفت زیاد اذیت نشدی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
واقغا احساس نداشت 😔

اصلا آدم حسابش نکنه 

کسی خواصی نبوده 

قرار بوده باهاش بدبختیت رو کامل کنه که 

خداروشکر خدا جلوشو گرفت 

این نشونه ها رو کنار هم بچینی متوجه میشی 

چقدر خدا هواتو داره

اصلا آدم حسابش نکنه کسی خواصی نبوده قرار بوده باهاش بدبختیت رو کامل کنه که خداروشکر خدا جلوشو گرفت ا ...

واااااااااای ممنون از دلگرمیت 

دوره عقد داریم جدا میشیم و اسمش حذف میشه 

بخدا خیلی بی وجدان بود 

خیلی التماسشون کردم هم خودش هم مامانش 

بنظرت خدا نگاه مبکنه بهم؟

بنظرت منم یه روز خوشبخت میشم؟