2777
2789
طبق تجربه میگم من چند بار این کارو کردم هیچ فایده نداشت به این نتیجه رسیدم اون که بخواد پیام میده اچ ...

همون دیگه پرو شده، اگه اصلا اشاره نمیکردی میوفتاد به پات😂 جنس مرد همینه هرچی پسش بزنی بیشتر کنه میشه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂👏 تو بیو بنویسه سینگل

نه اصلا هیچ اشاره ای نباید به وضعیتش بکنه

فقط عکس.‌چون پسرا دیداری هستن😂

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

😂

دیگه این آخرین راهه😂

همون دیگه پرو شده، اگه اصلا اشاره نمیکردی میوفتاد به پات😂 جنس مرد همینه هرچی پسش بزنی بیشتر کنه میش ...

😂خودش استوری های بدتر از این میزاشت از شکست عشقی

ولی واقعا همین من به هر کی بی‌توجهی کردم بیشتر اومد 

اگه تو رابطه بودین و کات کردین هیچ چیزی رو تغییر نده هیچ بیو یا پروفایل استوری هییییچی از خودت نذار ...

ببین آخه خیلی قدیمیه 

خیلی وقته دیگه باهم در ارتباط نیستیم نه اینکه همو دوست نداشتیم به خاطر یه دلایلی 

بعد از اینکه مجبور شدیم جدا بشیم خودش چند باری  پیام داد اما چون خودم اون زمان فکر میکردم شرایط طوری نیست که بشه با چندتا پیام ادامه داد بهش گفتم دیگه پیام نده و وقتی پیام میداد جوابش رو نمی‌دادم تا گذشت و دیگه پیام نداد، خیلی وقت از اون موقع میگذره ولی فکرش از سرم نمیره و اعصابم خیلی خورده حداقل میخوام بدونم وضع اون چطوره همین کنجکاوی اذیت میکنه 

😂خودش استوری های بدتر از این میزاشت از شکست عشقیولی واقعا همین من به هر کی بی‌توجهی کردم بیشتر اومد

😂😂👌🏻

درست میگیحس میکنم جرات نداره ولی اعصابم خیلی خورده

دارن همه واسه عشقشون جرعت دارن 

منم همین فکر میکردم خیلی نگاه میکرد یا میومد خیلی نزدیک  استوری شکست عشقی میزاشت

ولی هنوز که هنوز هیچ پیامی نداده 

دارن همه واسه عشقشون جرعت دارن منم همین فکر میکردم خیلی نگاه میکرد یا میومد خیلی نزدیک استوری شکست ...

دوس دارم خودم یه پیام بدم ولی تو تاپیک قبلیم بقیه گفتن نده چون بعدا واقعا سرکوفت میشنوی