2777
2789

من اکثرا سعی میکنم مثبت اندیش باشم و مثلا اگر کسی چیزی هم بهم بگه با خودم میگم اشکالی نداره شاید منظوری نداشته یا اتفاقی از دهنش پریده یا  شاید منم حرفم درست نبوده .... خلاصه یک جوری خودم رو قانع میکنم که طرف چیز بدی نگفته ولی واقعا خواهرم خیلی خیلی پر روعه خیلی زیاد از همون بچگی با وجودداینکه حدود ۱۰ سالی ازم بزرگتر بود و میتونست راهنمای من باشه دائما به شوخی یا جدی مسخرم میکرد و باعث شده بود خیلی اعتماد به نفسم مخصوصا تو دوران بلوغ و نوجوانی پایین بیاد تا اینکه کم کم خودمو پیدا کردم و درس خوندم و شاغل شدم یه کم اعتماد به نفس گرفتم الانم بنا به یه دلایلی با شوهرم مشکلاتی داشتم اومدم خونه مامانم ولی اونم که مشکلی نداره هر روز خدا به سه تا بچه هاش میاد اینجا قدمش رو چشم خونه ی اونم هست من با اینش مشکلی ندارم بلکه با توقعاتش مشکل دارم وقتی میاد اینجا دیگه کلا میشینه مامانم و من باید کارا رو کنیم منم چن وقتی شروع کردم درس بخونم برای کنکور ارشد وسط این همه کار هر از گاهی هم میام درس بخونم امروز بعد ناهار که همه خوابیدن رفتم یواش تو اتاق کمی درس بخونم دیدم داد میزنه که تو هم بگیر بخواب که بچه منم بخوابه! اولش چیزی نگفتم دیدم دوباره تکرار کرد گفتم من به شما چیکار دارم سر و صدایی که ندارم تو اتاقم اونا تو اتاق دیگه ای بودن . واقعا توقع داره من همه ی برنامه هامو تعطیل کنم و فقط به اونا خدمات بدم ! خدایا خسته شدم دیگه....

با هیچ کسم نمیتونم دردو دل کنم فقط میخوام هر چه زودتر برگردم پیش شوهرم و دیگه کلا با خانوادم قطع ارتباط کنم بس که پر رو و پرتوقع و بی ادبن

تحت هیچ شرایطی نمیموندم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهر ندارم ولی میتونم سه روز از بدی داداش بزرگم بگمولی داداش کوچولوم خیلی خوبه ☺️

من چهارتا خواهرشوهر دارم خداشاهده از دست اونا تا الان انقدر حرص نخوردم که از دست یدونه خواهرم حرص خوردم اونم اخه از من بزرگتره به جای اینکه دستگیر و راهنما باشه بخدا بدتر آدمو میچزونه

دقیقا منم با این تفاوت من بزرگه ام و اون کوچیکه ولی دقیقا دق میده منو 

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

رفتار بقیه باهات چطوره؟ 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
کجا؟

خونه مادرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

واقعا گاهی شوهرامون با همه بدیاش صدشرف داره به خانواده های سمی ما

بخدا میخوام روزی هزاران بار دور شوهرم بگردم همش خودمو فحش میدم میگم مگه چه اذیتی داشت هر چی بود از اینا که باهام بهتر بود حداقل حریم شخصی داشتم برای خودم 

میدونی شوهرم فهمیده بود اینا چی هستن و میگفت دوست ندارم زیاد با خانوادت رفت و امد کنم من قهر کردم که نه چرا اینجوری میگی حالا به حرفش رسیدم و دیگه خودمم دوست ندارم باهاشون رفت و امد کنم

دقیقا منم با این تفاوت من بزرگه ام و اون کوچیکه ولی دقیقا دق میده منو

شما حداقل خیالت راحته بزرگتری خودت رو دلداری میدی که کوچیکتره عقلش کمتر میرسه من چی بگم ....

رفتار بقیه باهات چطوره؟

مامانم وقتی خواهرم هست همش طرف اونو میگیره ولی وقتی میره شروع میکنه پیش من درد و دل کردن و گریه از درد دست و پا . میگه دیگه جون ندارم بچه هاشو بشورم ولی مجبورم ....

رفتارش دورو هست