2777
2789
عنوان

کیا مهاجرت کردن یا به زودی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 49 پست
خیلی دوست دارم. مهاجرت کنم ولی کشوری که میرم زیاد مشخص نیست شرایطش و کسی نیست باهاش مشورت کنم

منم همینطور 

ازچه راهی میخوای بری؟؟

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه زبان صفرم هم خودم هم شوهرم

چرا شروع نمیکنین؟

یوتیوب خیلی فیلمای خوبی داره ها

میخوای کتاب معرفی کنم بهتون؟

اخه اگه مهاجرت نکنین هم زبان به دردتون میخوره

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

منم همینطور ازچه راهی میخوای بری؟؟

تحصیلی.. کره جنوبی.. ولی نمیدونم. مدرک. زبان اجباریه؟ پولشو. ندارم 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

منکه نولی خداروشکر قامیلامون خیلیاشون رفتنالحمدلله روز ب روز بی فامیل تر داریم میشیم🤣چ فایده دارن ا ...

کجا ها رفتن؟

منم همسن تو بودم دوست داشتم هعییییی

قصدم جدیه واقعا نمیتونم بمونم 

اوضاع خانوادگی(مالی نه) خوب نیست 

یا انگلیسی زبان مثل کانادا و استرالیا یا المانی زبان مثل اتریش و المان و سوییس اگه شد فول فاند میگیر ...

اووووو به سلامتی 

الان المانی بلدی؟

تحصیلی.. کره جنوبی.. ولی نمیدونم. مدرک. زبان اجباریه؟ پولشو. ندارم

میتونم سن و رشتت و بپرسم؟

خیلی ایرانی توی اینستا هست ک مهاجرت کرده کره جنوبی 

میتونی ازشون بپرسی

زبان کره ای صفری؟