2777
2789

من یه دختر برادرشوهر دارم که فقط موقع کار منو می شناسه در حالت عادی خونمون نمیاد موقع انتخاب واحد و کارای اینجوری منو یادش میاد امشب میخواد بیاد به نظرتون چه رفتاری داشته باشم؟ 

میگم خونه نیستم یا بلد نیستم سر در نمیارم

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من در شرایط تو هستم . کارای ریز اینجوری رو انجام میدم چون عملا چاره ای ندارم . ولی هیچ قدم اضافه و داوطلبانه ای براشون بر نمیدارم . همین کارای ریز رو هم اگر ببینم جا داره و ماجرا نمیشه به یه بهانه از زیرش در میرم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مثلا اومد بهش چی بگم که فکر نکنه خیلی اوسکولم

بگو من حالا باید خوشحال باشم ک فلان ازمون را داری یا ناراحت میگه چطور بگو اخه تا کارهای سیستمی و این مدلی داری یاد ما میوفتی ....یا بگو ماکه فقط کافی نتی شما نیستیم عمو و زن عمو هم هستیم ی وقتایی از این طرفا همینجوری بیاین خوشحال میشیم

همیشه انجام دادم من یه بار بچه می خواستم برام نگه داره قول داد ولی هر چی زنگ زدم جواب نداد

همین دیگه یاد گرفته توام نباید جوابشو میدادی به روش بیار همینو شاید ناراحت بشه و رابطشو باهات قطع کنه ولی بنظر من به نفعت میشه این مدل ادما نباشنم مشکلی پیش نمیاد

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

قطع ارتباط 

عموی من بعد قرنی زنگ زد گفت کتابهایی که برای تیزهوشان خوندی قبول شدی رو داری هنوز ؟ (۶ سال گذشته) بفرست بدم به پسرم بعد آزمونش پست میدم

آدمایی که پول و مال و منال شونو میکردن تو چشم ما و از خرج کردن هاشون پز میدادن بعد پول نمیده چندتا کتاب بخره برای بوش مال شیش سال پیش منو میخواد🙂‍↕️

خداروشکر قبول هم نشد