2777
2789
عنوان

ذاتش بیشعوره

276 بازدید | 14 پست

امروز طبقه بالای شرکتمون بودم غذا داشتیم من رفتم غذام رو گرفتم گفتم میرم طبقه خودمون میخورم .چون اون طبقه هم گرم بود هم اکثر همکارای اتاق مرد بودن حس کردم راحت نبستن. رفتم از خدماتی غذا رو گرفتم نوشابه هم چون نمیخورم دادم به خودش.  قاشق داشت میزاشت که بیاره تو اتاق.  بعد تا دید من میرم پایین. فوری یه قاشق پلاستیکی الکی  داد بهم و قاشق فلزی رو نداد . گفتم قاشق خوب بده گفت نه کم دارم . گفتم اگه اینجا غذا میخوردم کم نداشتی . الکی گفت چرا. اونجوری میومدم دوباره میشستم به بقیه میدادم. خاک تو سر وسواس شدید داره . فکر میکنه کارش خدمت دادن به وسایل شرکته. اگه یهو من قاشق رو ببرم پایین حالش خراب میشه. وسایل آشپزخونه کامله . باز رفته رو گاز رو بسته کسی غذا گرم نکنه. اگه بخوای لیوان رو تو سینک بشوری نمیزاره. 

یعنی از بیشعوری و حماقت نوبره به خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به مدیر شرکت اعتراض کنید بگید نظافتچی اذیت میکنه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

وسواسه .بعدم جنابعالی ک به این بنده خدا فحش میدی نمیدونی ک زیر فشار مدیریت هستن

نه بابا به خدا اگه یه دسته قاشق و لیوان هم گم بشه بشکنه هرچی بشه فرداش یه دست نو میخرن. درآمد شرکت زیاده اینا اصلا احمقانه است

نه بابا به خدا اگه یه دسته قاشق و لیوان هم گم بشه بشکنه هرچی بشه فرداش یه دست نو میخرن. درآمد شرکت ز ...

عزیزم . نمیدونم کجا کار میکنی.مدیریت هیچ وقت نمیگه که من بهش گیر میدم.این بنده  خدا ها قشر ضعیف جامعه هستن. مدیریت به این افراد هم فشار و تهدید اخراج و میاره و هم میخواد خودشو دست و دلباز نشون بده

عزیزم . نمیدونم کجا کار میکنی.مدیریت هیچ وقت نمیگه که من بهش گیر میدم.این بنده خدا ها قشر ضعیف جامع ...

نه والله همچین پشتش محکمه که خدا میدونه. از ما صد جور مدرک و کار  میخوان. اینا کارنکرده عزیزن

آخه حساسیت آدم باید رو رفتارش نسبت به مردم باشه نه رو قاشق چنگال

این حساسیت شماست که رو رفتار با مردم داری یکی حساس رو قاشق چنگال یکی حساس رو کارش یکی حساس رو لباسش حساسیت ها فرق میکنه 

این حساسیت شماست که رو رفتار با مردم داری یکی حساس رو قاشق چنگال یکی حساس رو کارش یکی حساس رو لباسش ...

وظیفه آبدارچی پذیرایی از کارمنداس کارش اینه. وظیفه اشه به موقع با امکاناتی که بهش دادن خدمات بده. حالا این بی‌شعور فکر میکنه قاشق جهازشه.متوجه شدی جانم.