خواستم نظرمو بگم، شمام بگید
اولا اگه شرایط اقتصادی و جسمانی و روحیه بچه دوم رو دارید بیارید بخدا بچتون خیلییی حال میکنه. دعواهای بچگانه باعث میشه اعتماد به نفسش بره بالا و بتونه از خودش دفاع کنه. دیگه مخ شما رو برا بازی با شما یا بچه همسایه تو کوچه نمیخوره.
روانشناسا میگن بین ۳ تا ۵ سال خیلی خوبه، و اگه دقت کنید تو کشورهای پیشرفته هم بچه هاشون بین ۳ تا ۵ سال هستن که بچه بعدی رو میارن.
تجربه شخصی من و اشناهام:
من و داداشم ۳/۵ سال اخلاف سنی داریم و مامانم هم خیلییی راضی بود. خودم میگم ایکاش کمتر هم میشد چون هرچی بچه ها اختلاف سنی کمتری داشته باشن باهم اوکی تر میشن. حرفای نزدیک به سن خودشون رو بیشتر میزنن. بهتر همو درک میکنن.
ولی دخترعمه و پسرعمه من ۷ ۸ سال اخلاف سنی دارن. هرروز دعوا و کتک و... دخترعمم که ۱۵ سالشه به داداش ۷ سالش میگه چرا اذیت میکنی چرا اتاق شلختست چرا نمیتونی درست املا بنویسی چرا وسیلمو گرفتی، پسر هم لجباز شیطون. حوصله دختره سر میره. دنیای کاملا متفاوتی دارن و اصلا همبازی نشدن حتی جنگ هم دارن. عمم بشدتتتتت پشیمونه میگه ایکاش ۴ سالگی دخترم اقدام میکردم..
دخترعمو و پسرعموم هم ۹ سال اخلاف سنی دارن. پسره ۱۴ سالشه دختره ۵. پسره همش پشت گوشی و تلویزیون و بازی های فوتبالی. دختره هی میره رو مخش بیا عروسک بازی بیا قایم موشک و داداشش سرش داد میزنه.
متاسفانه دور و بر من فقط جنگ و دعوا اخلاف سنی زیاد بود. باور کنید هرچی اختلاف سنی کمتر باشه بهتره. (الکی بچه نیارید شرایط خودتون هم در نظر بگیرید)
خیلی طولانی شد، نظر شما چیه؟😂😂