2777
2789
عنوان

شوهرای شما هم انقدر احمق و بی مغزن

208 بازدید | 9 پست

من دوماهه زایمان کردم دوقلو

توقع داشتم لااقل هدیه زایمان شوهرم برام یه چیزی بخره اینهمه درد و سختی و ...

هیییییچ بروی خودش نیاورد

اونروزی یکم بحثمون شد برگشتم بهش گفتم تو وظیفه بود برای من هدیه زایمان یه تیکه طلا بخری با خودت نگفتی این زن من اینهمه درد کشیده لااقل یه چیزی بخرم یه کم روحیه ش شاد شه گفت من آنلاین برات طلا خریدم هرموقع روبراه شدی بریم طلا بخری گفتم این ارزش نداره هدیه وقتی هدیه ست بیاری بدی دستم اصلا یه جفت کفش میخریدی یه لباس میخریدی...

خلاصه الان بعد دوهفته دیدم یه کارت هدیه ۱ تومنی آورد جلو مامانم داد بمن گفت این بابت تشکر از زحمتای شما  

بگیرم لهش کنم حق دارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد زایمان به کنار

۳ سال باید شبانه روز مراقب بچه باشی

به نظر من عدالت اینه دو برابر حقوق یه کارمند باید برات واریز کنه 

چون گاهی دو شیفت مجبوری 

مثل زن داداش من شوهرتو نصف شب بیدار کن بچه رو شیر خشک بده 

کاربری دست دو نفره

واقعا حق داری 

منم بودم عصبی میشدم الان دیگه  فایده نداره به خودش زحمت نداده یه چیزی بخره آخه یه تومن هم پول باز باهاش کادو خریده بود یه چیزی 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

اقا این چیزا رو ما اقایون نمیدونیم اهمیتیم نمیدیم

طرف مبگه برا زایمان کادو بده

برا رابطه ی اول گادو بده

برای فلا کادو بده ما جه میدونیم اخه مسخره نی پول بدی بکی بیا این برا دردت؟اثلا ب خودتون باید بر بخوره

من از الان بهش گفتم وقتی زایمان کردم یک گل دو برابر قد من میگیری میای پیشم نگیری بچت رو نمیبنی🤧

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩