2777
2789

من ی خواستگار داشتم پارسال دقیقا همونی بود ک میخواستم

مذهبی و نماز خون و مومن بود 

تقریبا همین موقع ها بود 

قرار بود بعد سفر اربعین ما 

بریم برای ادامه اشنایی و... 

ولی تو سفر بهم خورد سر ی اتفاقایی دقیقا زمانی که همه چی داشت درست پیش میرفت یهو خراب شد 

انقد ک من نذر و چله برداشتم که وصلت جور شه 

رفتم کربلا از ته دلم دعا کردم بشه و نشد 

هنوز بعد یک سال تو ذهنمه این اقا 

الان نمیتونم کسیو حتی برای ازدواج راه بدم خونه 

شما شده اینجوری باشین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعضیا میان تو زندگی که درس صبوری ، فداکاری ، دلبستگی ، و عاشق خود بودن رو به آدم بدن

بستگی داره چجوری به قضیه نگاه کنی

وقتی تو ی رابطه یچیز برات سخته یعنی همون درسی هست که باید پاسش کنی 

وقتی درس زندگیت رو پاس نکنی مثل مدرسه رفوزه میشی و باز باید امتحان بدی ینی باز اتفاق تلخ برات تکرار میشه

چیزایی که تو سایت مدِ:حس شیشم بیا😂 مادرشوهرم افریطس🤌🏻شوهرم کتکم میزنه🤐پول نداریم غذا بخوریم یکی پول بریزه حسابمون😐کسی ف..ال رایگان بلده برام بگیره؟🙄

شاید به صلاحت نبوده عزیزم.. بسپار به خدا.. آره برا منم شده یه وقتا هی نماز جعفر طیار و دعا ولی نشده که نشده.. تا اون بالایی نخواد برگ از درخت نمیفته.. 

اون آقا یعنی احساسی نداشت که پیگیر نشد؟ طولانی مدت آشنا شدین یهو بهم خورد؟ 

از این تعحب میکنم چرا امام حسین حاجت نمیده

حاجت منم نداد بس که چله سنگین گرفتم

برای من بحث آبرو بود 

دعا میکردم که فقط آبروم نره

من ۷ سال نامزد بودم

خدا ازش نگذره خیلی با آبروم بازی کرد

امسالم نمیدونم چرا یه طوریم درست نمیتونم عزاداری کنم انگار دلم سنگینه از اقا ...💔

سلام عزیزم منم مثل شما اتفاق افتاده کسی رو تو دلم بود ولی نشد قسمتم نمیدونم حتما حکمتی توشه امیدوام خدا بهترین ها رو برام رقم بزنه واقعا از تنهایی و مجردی خسته شدم دوست دارم یک زندگی جدید با یک فرد خوش اخلاق و مومن و نجیب شروع کنم برام خیلی دعا کنید محتاج دعای خیر همتون هستم

من از تنهایی میترسیدمدرسش چیه؟چرا نمیفهممشهنوز گنگ و گیجم بعد این همه مدت

وقتی از تنهایی میترسیدی ینی ترس از دست دادن طرفت رو داشتی 

این درس تو هست قراره که بتونی بعد ۷ سال با تنهایی کنار بیای و بدونی کسی جز خودت به فکرت نیس

کار به حرف مردم نداشته باش ، چرا میگی آبرو ؟ چون ۷ سال نامزدی بودین قرار نمیشه پاکی تو از بین بره ! نامزدی واسه شناخته، اگه کسی حرفی زد بگو نامزدی واسه اینه که طرف رو بشناسی من شناختمش و دیدم به درد زندگی نمیخوره!

بعد اینکه کسی که بعد ۷ سال تونسته ازت ب راحتی بگذره فردا روز بعد ۲۰ سال زندگی با دوتا بچه ازت می‌گذشت ، این بهتر بود یا اون ؟ 

نیمه پر لیوان رو نگا کن 

یاد بگیر خودت دست خودتو بگیری چون گفتی از تنهایی میترسیدی همین بوده که باید خودت پشت خودت باشی 

چیزایی که تو سایت مدِ:حس شیشم بیا😂 مادرشوهرم افریطس🤌🏻شوهرم کتکم میزنه🤐پول نداریم غذا بخوریم یکی پول بریزه حسابمون😐کسی ف..ال رایگان بلده برام بگیره؟🙄

وقتی از تنهایی میترسیدی ینی ترس از دست دادن طرفت رو داشتی این درس تو هست قراره که بتونی بعد ۷ سال با ...

چهارستون بدنم لرزید ...

تا حالا از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم

واقعا درست میگین

من همش نگران بودم بقیه فکر کنن ناپاکم واسه حرف همین مردم من حتی دکتر رفتم ثابت کنم مشکلی ندارم و دخترم

همیشه از بی پشت و پناهی هم میترسیدم

چقدر قشنگ گفتی...