2777
2789

من ۲ سال تمام زندگیمو واسه یا آدم گذاشتم و رابطمون خیلی قشنگ بود و خیلی خاطرات زیادی داشتیم و من عاشقش بودم آیندمو زندگیمو با این آدم میدیدم همه چیمو باهاش تصور میکردم ولی خیلی خودشیفته بود و اخلاقای بدی داشت و بد دهن شده بود این اخریا خیلی عوض شده بود الان ۲ ماهه که جدا شدیم من حالم خیلی بده هرروز دارم با حال بد و گریه میگذرونم همش خاطرات جلو چشممه هرکاری میخوام بکنم یاد اون میوفتم خیلی تنهام حتی کسیو ندارم باهاش درد و دل کنم‌‌. به نظرتون اگه با یک نفر دیگه آشنا بشم یکم حالم بهتر میشه؟ دوستم گیر داده میخواد منو با یک نفر آشنا کنه‌ من همش میترسم ولی میگم شاید بهتر شدم

آشنا شو سرگرم شی

فقط این که این دوران احتمالش هست وابسته بشی

مراقب باش 

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشنا شو سرگرم شیفقط این که این دوران احتمالش هست وابسته بشیمراقب باش

من خیلی زود وابسته میشم واسه همینه ک الان واسه رابطه ۲ سالم انقدر دارم زجر میکشم چون جز اون هیشکیو تصورم نمیکردم کنار خودم

بنظرم اول وقت بده ب خودت از رابطه باید حداقل ۶ماه بگذره تا اشنا بشی با یکی دیگ

الان ۲ ماه گذشته زندگی واسم عذابه بخدا نمیدونم چقدر دیگه میتونم این درد رو تحمل کنم ۶ ماه خیلیه تنهایی کشیدن شایدم من خیلی ضعیفم و حتما باید یکی باشه تو زندگیم چون هیچوقت پدر بالا سرم نبوده نمیدونم چی بگم

هرچى ازش دارى بريز دور و پاك كن شمارش رو هم پاك كن استخر برو ورزش كتاب، كار … بى كار نباش

بخدا هرکاری که بگید کردم الان هیچی ازش ندارم ولی بازم هرجایی میرم هرکاری میکنم یاد اون ولم نمیکنه هرجا میرم خاطرات میاد جلو چشمم

الان ۲ ماه گذشته زندگی واسم عذابه بخدا نمیدونم چقدر دیگه میتونم این درد رو تحمل کنم ۶ ماه خیلیه تنها ...

ادما برای خوشحال بودن نیاز ب کسی ندارن اول این تفکر و ایجاد کن و ب خودت برس اعتماد به نفستو ببر بالا و کارایی ک‌ دوست داری بکن 

من خیلی زود وابسته میشم واسه همینه ک الان واسه رابطه ۲ سالم انقدر دارم زجر میکشم چون جز اون هیشکیو ت ...

اگه انقد به اون وابسته بودی دیگه به کسی وابسته نمیشی نترس

حتی سخته دیگه از کسی خوشت بیاد

اما خودتو سرگرم کن

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
بخدا هرکاری که بگید کردم الان هیچی ازش ندارم ولی بازم هرجایی میرم هرکاری میکنم یاد اون ولم نمیکنه هر ...

يك روز قشنگ بشين براش سوگوارى كن اهنگ غمگين اصلااا گوش نده تا ٦ ماه زمان ميبره ولى تو ميتونى ❤️