2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین😔

138 بازدید | 14 پست

سلام خانما خوبین 

نامزد من و باباش دوتا ماشین دارن یکی ساندرو یکی ۲۰۶ که مدلش پایینه 

اوایل که نامزد شدیم (بعد عقد) نامزدم با ساندرو میومد دنبالم میپرسیدم کدوم ماشین توعه میگفت ساندرو 

الان میبینم باباش اینا با ساندرو میرن مسافرت و گشت و گذار تقریبا شده ماشین باباش

منم خوشم نمیاد از این موضوع که ماشینشون و خرجشون مشترک باشه چند بار به نامزدمم گفتم انگار خوشش نیومد جواب نداد

به نظرتون چطوری بفهمونم به باباش اینا ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا هیچی خودتو اینجوری از چشمش میندازیا

اگه هم دست رو دست هم بزارم چیزی نگم بعد عروسی میگن اول کاری نداشت الان چرا اینطوری شد ، بالاخره باید یه جایی بفهمه متاهل شدن یعنی مستقل شدن

قبل عقد گفتم خیلی رو این موضوع حساسم اما الان واقعا نمیفهمم چرا اگه قبول نمی کرده اون موقع نگفته

توجیهش کن بگو ممکنه سر همین حساسیت ها رابطه مون سرد بشه یا کلا بهم بزن حس نکنه دیگه بدست آورده راحته

عزیزم تو هنوز عقدی خیلی زوده که بخای بگی مال و اموال تو جدا کن . فرض کن که ساندرو از شوهرت هست و برا ...

نمیدونم از این دید نگاه نکردم ، حس میکنم چون چیزی نمیگم اونام به خودشون نمی گیرن، چند روز پیش خواهر شوهرم داشت میرفت دانشگاه ی کار کوچیک داشت ماهم بیرون بودیم زنگ زد گفت بیاین منو ببرید منم گفت عیب نداره بریم رفتیم دنبالش بعد گفت بریم دنبال دوستم دنبال دوستش رفتیم نزدیک ۴۰ دقیقه هم نشستیم تو ماشین تا به کارش برسه من خیلی ناراحت شدم ، اسنپ هست تاکسی هست چرا ما باید میرفتیم دنبال خواهرش و حتی دوست خاهرش !منم بیرون کار داشتم علاف شدیم کارم موند

نمیدونم از این دید نگاه نکردم ، حس میکنم چون چیزی نمیگم اونام به خودشون نمی گیرن، چند روز پیش خواهر ...

ببین قبل عقد خوب زنگ میزده به برادرش و اونم انجام می‌داده الآنم هنوز همین حسو دارن . ببین من تجربه دارم میگم بیخیال شو یه روزی میخندی به این درگیری ذهنیت. هیچی نبوده .