2777
2789
عنوان

دل برداشتن با خرما

317 بازدید | 15 پست

طبق تجربیات خودم وقتی حالت تهوع دارید و فقط دلتون آب خنک میخواد مداوم آب می‌خورید و حتی اگه بالا هم بیارید یه آب تلخ بالا میاد یعنی دلتون افتاده 

شهر ما با روغن ماساژ میدن بار اول میکشن رو به پایین شکم رو بار دوم با خرما بار سوم هم باز با روغن  

ولی اکثرا بار دوم خرما کار خودشو میکنه حالا چطوری؟ خرما رو له کنید قشنگ خمیر بشه بعد که چسبناک شد بزارید رو معدتون و بکشید رو به پایین چندبار تکرار کنید میتونید بعدش ماساژ هم بدید باز با روغن ما همیشه اینجوری خوب میشیم ناف هم با روغن ماساژ بدید 

ایول. چه پیشنهاد جالبی 🤩🤩🤩

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول. چه پیشنهاد جالبی 🤩🤩🤩

معجزه میکنه دیشب همسرم همینجوری شد بهش گفتم بیا دلتو بردارم ( خودم بلدم ولی یکم قلق داره) اول میگفت نه میزنی بدترم میکنی بزور براش برداشتم ولی باید دل خالی باشید ها ناشتا صبح بلند شد گفت خیلی بهتره قشنگ بار اول تا 50 درصد خوب میکنه

علتش چیه؟ ناف افتاده؟

میتونه بر اثر ترس و اظطراب باشه یا وقتی گشنمون هست بجای غذا آب بخوریم دل خالی آب بخوریم قدیمیا میگفتن آب جمع میشه سر دلت نمیره پایین ( ما میگیم دل افتاده ولی بعضیا میگن ناف اما باهم متفاوتن وقتی دلت بیوفته ناف درد و شکم درد خیلی نداری معده درگیره اما افتادن ناف درد شدید داره اسهال داره و بیشتر روده هارو درگیر میکنه) 

معجزه میکنه دیشب همسرم همینجوری شد بهش گفتم بیا دلتو بردارم ( خودم بلدم ولی یکم قلق داره) اول میگفت ...

ایول بابت توصبه ت 🤩🤩دستت طلا دختر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

فدات ایشالا هیچوفت نیازت نشه ولی اگه شد نتیجه دیدی یه صلواتی برام بفرست 😘😘

انشالله 🥹🥹چشممم عششقم 🫂🫂😘

من وقتی حالت تهوع دارم دلم یه چیز شور میخواد مثل تخمه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

استارتر من خیلی بدنم ضعف میره،فشار خونم هم پایین و طبعم سرد، خیلی هم دکتر چه سنتی چه شیمیایی رفتم ب ...

اول باید بفهمی طبع معده ات هم سرد هست یا نه نمیشه همینجور الکی نسخه پیچوند، خرما رو له کن با یکم گردو و کنجد کره بادام زمینی بخور تقویتی هست آسیبی هم نمیزنه اگه هم طبع معده ات سرده هم بدنت باید بیشتر چیزای گرم بخوری دمنوش هم زیاد نخور چون اکثرا دمنوش هم فشار رو پایین میارن عرق زنجبیل با عسل برای فشار خون پایین خوبه  از استرس و ترس دوری کن چون این دوتا به شدت بدن رو ضعیف میکنه 

من وقتی حالت تهوع دارم دلم یه چیز شور میخواد مثل تخمه

اگه فقط موقع حالت تهوع دلت یچیز شور میخواد ممکنه بخاطر این باشه که بر اثر تهوع نتونستی درست چیزی بخوری و فشارت افت کرده زیاد شوری خوردن موقع تهوع میتونه اسید معده رو بیشتر کنه و بدتر بشی برای اینکه هم فشارت اوکی باشه هم معده یچیز بخور فشارت اوکی کنه