2777
2789

سلام من دیدم خودم کلافه شدم چشام درومد ۶۰ صفحه خوندم گفتم بیام به شما بگم 

تایپ کردم از قبل

صلوات بفرستید 

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید

اسی تو خانواده خوبی بزرگ شده ، محترم مهربون، تا ندیده نشناخته با شوهرش ازدواج می‌کنه که کاملا متفاوته باهاش

بعد این شوهرش بچه ننه ست و همش اولویتش مامانشه، باهاش بداخلاق بوده کتک میزده چاقو روش کشیده

انداختش بیرون و گذاشتش جلو درب خونه بابای اسی

که همسایه دیده و به پدر اسی خبر داده و از خارج شهر اومدن برا اسی

بعد با مادر شوهر عفریته اش زندگی می‌کرده

یهو شوهرش بهتر میشه این هم بچه دار میشه بعد سه سال

بعد ارث شوهر اسی به اسی میرسه دوباره جنجال و دخالت و دعوا مادر شوهر که مجبور میشه برگرده خونه باباش

اینم بگم باباش همش این مدت ها هواش رو داشته بیشتر از شوهر اسی

خواستن طلاق بگیرن تو این مدت که شوهر اسی میاد بچه رو ببینه بچه رو می‌بره بعد بیست روز میاره بخاطر پول و مهریه

خلاصه اسی دوباره بر میگرده با شرط و اوضاع بهتر

یک مدت خوب میشن و جدای از مادر شوهر زندگی میکنند که باز باردار میشه این بار دختر

قبلی پسر بود

این بار خوب بوده تا عروسی خواهر شوهر اسی دعوتش نمیکنن، طلا های اسی رو مادر شوهر میپوشه

باز چیزی نمیگه 

مادر شوهر تحریک می‌کنه شوهر اسی رو که بیاید پیش من خونه بزرگه جا خوبه 

پدر اسی که مریض میشه و بیمارستانه ، از این فرصت استفاده میکنند و خونه رو جابجا میکنند

و هیچ پدر اسی فوت میشه

اسی هم تو این مدت اذیت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت منو بریپ تا بعد بیام بخونم 

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

اسمت منو یاد ایلدا که فیک بود انداخت یه لحظه قبل اومدن به تاپیک فکر کردم اونی😶😂🤍

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

اسمت منو یاد ایلدا که فیک بود انداخت یه لحظه قبل اومدن به تاپیک فکر کردم اونی😶😂🤍

کیه؟

من دیدم اسم لریه انتخاب کردم

نمیدونستم 

اونک هنوز کاملش نکرده شما چطور میخوای برا بقیه جمعش کنی😩😁

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

من واقعا تعجب می‌کنم مگه میشه ی مرد بخواد توو ی خونه با مادرش اینا زندگی کنه حالا طبقه بالا باز ی چی ...

من حس میکنم رمانه انگار