2777
2789
عنوان

یکی از دوستام حالش بد چکار کنم

182 بازدید | 10 پست

خیلی عزیز برام...

سر این جنگ خیلی لاغر شده چشماش گود شده خیلی گریه کرده دیروز دیدمش کلا ناراحت شدم براش...

چکار کنم حالش بهتر بشه خودش میگه بی انگیزه ام...چند روزی رفتن شهرستان...اونجا هم حالش میزون نبود‌

من به عنوان دوست چکار کنم براش خیلی دلداریش دادم ولی افاقه نکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ منم خیلی داغونم 

دیروز تو ی تاپیکی میگفتن خانمه شهید شده هر چقد گفتم اسمی فامیلی بده نداد چقدر گریه کردم چقدر خودمو زدم جیع میزدم 😭😭😭😭

بقیه باور نمیکردن برامم مهم نبود باور کنن یا نکن فقط ی اسم ازش میخواستم نگفت چقدررر براش سوره طه خوندم فک کنم ۷ یا ۸ باری شد گفته بود ب سوره طه علاقه دارن 

😭😭😭😭 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من دلم برای اون مادر باردار و جنین ۷ ماهه سوخت😭😭😭😭

من دلم برا تک تکشون سوخت آتیش گرفتم دیشب اخبار ۲۰و۳۰ چقدر گریه کردم زجه زدم😭😭😭😭

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

خوب نمیاد بیرون میگه حال ندارم...همش میگه حوصله ندارم

تو برو خونشون تو اتاقش بگو من اومدم فقط گوش کنم احساس امنیت بهش بده خراب نکن اگه خرفی زد به کسی بگی ، احتمال میدم مشکل رمانتیک باشه تا مساله جنگ