2777
2789

انقد به من عذاب وجدان میده 

همه حرفا رو از زیر زبونم میکشه بعد میگه تو فلانی تو بهمانی

حتا رفتم با کسی ازدواج کردم ک خانوم انتخاب کرد 

ناشکری نمیکنم ولی خیلی اذیتم میکنه هعی میگم سکوت کنم ن اونو اذیت کنم ن خودمو 

بدتر اذیتم میکنه

خیلی سخته 

خدایا کمکم کن🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا هیشکی از مادرش راضی نیست 

فقط تو صدا سیما مادرا فرشته ان و باید سجده بشن و یه دعاشون بچه رو از فرش به عرش میبره

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
اینجا هیشکی از مادرش راضی نیست فقط تو صدا سیما مادرا فرشته ان و باید سجده بشن و یه دعاشون بچه رو از ...

اخه نمی‌دونی‌حتا این و مادر بزرگم باعث شد ازدواج کنم😭پسر خوبیه ولی خب….

اخه چرا انقد سو استفاده میکنن

قربونت باز خداروشکر تو ازدواج کردی 

من 29 سالمه شاغلم شهر دیگه تابستونا پیششونم انتظار داره کلا بهش خدمات بدم و اون بشینه در این صورت غر نمیزنه ولی کافیه یکم به خودم استراحت بدم یا بگم من کوزت نیستم شروع میکنه به نفرین کردن و بحث کردن....خیلیییییی خستم واقعا

قربونت باز خداروشکر تو ازدواج کردی من 29 سالمه شاغلم شهر دیگه تابستونا پیششونم انتظار داره کلا بهش خ ...

دقیقاااا نمیکنی هم عذاب وجدان میگیری من هنوز نامزدم از خدا میخام خونمون دور شه 

اگه مهربون بود خب دوست داشتم بمونم پیشش 

بمیرم منم مثل خودتم ولی قول میدم هیجوقت پشت دخترم خالی نکنم و نمیزارم کسب اذیتش کنه

خدا نکنه گلم من دقیقا بخاطر همین نمیخام دختر دار بشم مطمعنم‌ با این عقیدهایی ک از بچگی دارم نمیتونم درست بزرگش کنم 

قربونت باز خداروشکر تو ازدواج کردی من 29 سالمه شاغلم شهر دیگه تابستونا پیششونم انتظار داره کلا بهش خ ...

دقیقاااااا مادر منم همینه. هیچ وقت فکر نکرد من دخترشم. 

انگار یه کلفت. 

اگه یذره بگم نه یا بعد.. فوش و نفرین 

خدا نکنه گلم من دقیقا بخاطر همین نمیخام دختر دار بشم مطمعنم‌ با این عقیدهایی ک از بچگی دارم نمیتونم ...

اینجور نگو‌عزیزم اتفاقا ما مادرا بهتری میشیم نمیزاریم بچهامون مثل ما غصه بخورن چون خودمون درک کردیم چقد سخته 

خدا نکنه گلم من دقیقا بخاطر همین نمیخام دختر دار بشم مطمعنم‌ با این عقیدهایی ک از بچگی دارم نمیتونم ...

من الان همه باهام بد هستن چون میگن خیلی پشت بچهات میکیری چون نمیخوام کسی بچهام دعوا کنن نمیزارم کسی بچهام بزنه