2777
2789

میخام بهش بگم میدونی زن هایی که به شوهراشون خیانت میکنن دلیلش چیه ؟ کمبود توجه و عشق و محبت چیزی که تو از من دریغ کردی همیشه 

بچه ها حالم خیلی بده دلم میخاد یه تلنگر بهش بزنم اصلا براش مهم نیست من تو چه وضعیتی هستم از طرفی دوسندارم بحث خیانت عادی سازی بشه بین مون...فردا میشه ده روز که اصلا سمت من نیومده نمیدونم چرا انقد با من دشمنی داره و با نادیده گرفتن من میخاد خودشو خالی کنه 

من بشدت احساسی ام همیشه فقط دوسدارم رابطم رمانتیک باشه هدفم و توقعم از ازدواج فقط همین بوده ولی شوهرم خیلی نامرده و بی همه چیزه صبح تا شب نیست وقتی ام میاد بدون هیچ حرفی راااحت میگیره میخابه اصلا محل نمیده دیروزم پریود شدم خیلی احساس کلافگی و تنهایی دارم💔 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم‌اینو نگو

فقط بخودت برس و‌خوش‌ بگذرون بزار خودش احساس خطر کنه بگه‌مواظب باش 

با مثلا با دوستت برو بیرون پیش شوهرت الکی صحبت کن‌ با تلفن‌با‌اون بگو‌بخند بعد‌بگو‌اره‌دیدی پسره رو چقد‌نگاه‌میکرد 

بزار غیرت شوهرت تحریک‌شه بخودش بیاد

بکی‌از اشناهامون ازوقتی به‌خودش رسید و گشت‌و‌گذار میکرد میگه شوهرم الان قدرمو‌میدونه و حس خطر میکنه

مگه دیوونه ای که این حرفو بزنی میخوای بهت شک کنه خیلی قشنگ تر میتونی صحبت کنی باهاش اول بزار وقتی از سر کار اومد نیم ساعت که گذشت استراحت کرد رک خواسته هات بهش بگو چون مردا باید بهشون رک بگی وگرنه نمی‌فهمن بعد بنظرم بعد از پریودی بگو چون الان هورمونات بهم ریخته هست یهو حرفی میزنی که نباید بزنی

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

منم احساسی ام منم  طرز فکرم مثل شما خیلی رویایی بود

ولی حالا که فکر میکنم دنیای واقعی اینطوری رویایی هم نیست

محبت کلامی اصلا نداره؟ قربون صدقه

یا تو کاراش چطور دوست داشنو اصلا نشون نمیده؟

با مهربونی علتشو نمیتونی بفهمی؟

یه مرد خسته میشهتو باید شغل شو درک کنیسرکار سخته

نه مشکلش خستگی نیست همیشه وقتی یه مشکل کاری داره خودشو سر من خالی میکنه با بی محلی به من چند روز پیشم سر یه موضوعی بحثمون شد مقصر خودش بود ولی دست پیش هم گرفته 

بنظرم‌اینو نگوفقط بخودت برس و‌خوش‌ بگذرون بزار خودش احساس خطر کنه بگه‌مواظب باش با مثلا با دوستت برو ...

بخدا این کارم کردم ولی شوهر من خیلی بیغیرته اصلا حساسیت روی من نداره فکر و ذکرش فقط فقط کارشه همین فقط این براش مهمه که بره سر کار و بیاد تو محل کارش هم حالش خوبه میاد خونه برا من میره تو نقش 

من خودمم چون احساساتم ضعیفه نمیتونم خودمو شاد و خوشحال نشون بدم هر حالی که داشته باشم چهرم حالمو فریاد میزنه