2777
2789
عنوان

خيلى دلم گرفته😔

90 بازدید | 15 پست

تا حالا اين حس و داشتيد كه خودتون ميدونيد كه بي گناهيد و احتياج به محبت داريد اما همه تقصيرارو ميندازن گردن شما و گناهكار جلوه ميدن شما رو؟

احساس تنهايي شديد دارم از هيچ سمتي محبت نميشه بهم انگار هيچ دليلي واسه ادامه دادن ندارم خسته ام هرچي ميام حرف بزنم درست كنم اوضاع رو هي همه چي بدتر ميشه چرا هيچكس متوجه نميشه من احتياج به محبت دارم؟

با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی قلبت خونه ی عشق و آرامش و خوشی بشه💚الهی به هر حاجت و خواسته ی قشنگی که داری برسی💚الهی بی نیاز ...

ميدوني حس ميكنم نميشه😔نااميدم خيلي نااميد انگار يه جورايي بد شانسم

مجردم

واي خوش به حالت 

من متأهل ام ولي عميقاً تنها ام توي زندگيم

سعي كن يه آدمي انتخاب كني كه واقعاً دوستت داشته باشه وگرنه خيلي تنها ميشي

وای منم

ديشب كلي گريه كردم خواهر تازه جالب اينجاست شوهرم بهم ميگه رواني به جاي اينكه بهم محبت كنه و خودش به اين روز انداخته منو بعد من احمق اون مشكلي داشته باشه دلم براش ميسوزه

ميدوني حس ميكنم نميشه😔نااميدم خيلي نااميد انگار يه جورايي بد شانسم

نهههههههههههه😠❤️

حق نداری ناامید بشی❤️

میرسه روزای خوبت ❤️❤️❤️

مطمئنم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🫂

نهههههههههههه😠❤️حق نداری ناامید بشی❤️میرسه روزای خوبت ❤️❤️❤️مطمئنم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🫂

روزاي خوب ام برسه با حرفاي تلخي كه شنيدم و از ذهنم پاك نميشه چه كنم خواهر؟