2777
2789
عنوان

نامزدیم سر چرت و پرت بهم خورد🥲

232 بازدید | 31 پست

هی سر پوششم مشکل داشتیم تاپیک قبلیم هم کامل گفتم دیشب دعوا کردیم سر این و نامزدیمونو بهم زد دیگه حرف نمیزنیم چیکارکنم دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم🥲

یعنی اول نگفتن پوششت باید چطور باشه ؟؟ چکارکنی؟؟؟؟ دو تا راه حل بیشتر نداری یا پوششت درست کن یا جداشو !!! انتخاب باخودته،خودت باید ببینی چی میخای و اصلا طرفت ارزش تغییر کردنت رو داره یا نه...

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه دوسش داشتی واقعا بخاطر اون پوششتو جوری تنظیم میکردی که ناراحت نشه

خواهر من تاپیک قبلی هم گفتم من قبل اون کلا تیپن یه مدل دیگه بود بخاطر اون الان اینجورب شدم ولی اون بازم راضی نمیشه اونجوری هم من اذیت میشم 

یعنی اول نگفتن پوششت باید چطور باشه ؟؟ چکارکنی؟؟؟؟ دو تا راه حل بیشتر نداری یا پوششت درست کن یا جداش ...

قبلش که حرع زده بودیم گع دوس ندارم اینجوری بپوشی دوس ندارم جاییت معلوم باشه گفتم باشه اینجوری نمیپوشم و واقعن هم گذاشتم کنار الان مانتو نبپوشم نمیگم خیلی بلنده ولی همه جامو میپوشونه بازم میگه کوتاهه خب من اذیت میشم اینجوری وقتی هیچ جام معلوم نیس چه دلیلی داره باز بگه کوتاهه بلند تر بپوش

قبلش که حرع زده بودیم گع دوس ندارم اینجوری بپوشی دوس ندارم جاییت معلوم باشه گفتم باشه اینجوری نمیپوش ...

وقتی گفته جایت معلوم نباشه منظورش همون چادره !! خیلی واضح گفته و تو هم گفتی باشه !!! الان مشکل اینه نمیخای چادر بپوشی و حتی نمیخای جدابشی ؟؟ موضوع بزرگی نیس ولی هیچکس به اون صورت نمیتونه راه حلی بهت بده ،اخرش خودت باید تصمیم بگیری!! 

وقتی گفته جایت معلوم نباشه منظورش همون چادره !! خیلی واضح گفته و تو هم گفتی باشه !!! الان مشکل اینه ...

نه اتفاقا خودشم گفته که نمبخوام چادر سرت کنی ولی جوری نپوش که چشم همه بهت باشه منم قبول کردم ولی الانم واقعا عوض شدم و مانتو شلوار خیلی بلند تر از قبل میپوشم ولی بازم میگه کوتاهه

نه اتفاقا خودشم گفته که نمبخوام چادر سرت کنی ولی جوری نپوش که چشم همه بهت باشه منم قبول کردم ولی الا ...

خوب اگ اینطوریه ،بگو باهم بریم خرید خودت برام بخر ،بذار یکی دوبار خودس برات انتخاب کنه 

خوب اگ اینطوریه ،بگو باهم بریم خرید خودت برام بخر ،بذار یکی دوبار خودس برات انتخاب کنه

چن وقت پیش با مادرم رفتمخرید اونم سرکار بودم بهش پبام دادم که عکسشو بفرستم خوشش اومد بعد بگیرمش ولی جواب نداد گفتم سرش شلوغه حتما دیگه زنگ نزدم خب سلیقشم میدونم دیگه چجوریه همونجدری که دوس داره خرید کردم بعد که برگشتمگع تو باید زنگ میزدی از اون موقع تا الان هروخ بحث ابنا میشه میگه توهمیشه هرجور دوس داری خرید میکنی اصن نظرم واست مهم نیی😐

چن وقت پیش با مادرم رفتمخرید اونم سرکار بودم بهش پبام دادم که عکسشو بفرستم خوشش اومد بعد بگیرمش ولی ...

خو بذار خودش برنامه بچینه ،بگو خودت روزش مشخص کن باهم بریم 

میگه دوس ندارم شلوار جذب بپوشب من خودم مام میپوشم ولی خب بعضی ا قاتم بعضی‌جاها تنگ میپوشم میگه دوس ندارم مانتو هم در حدیه که هیچ جام معلوم نیس همه جامو میپوشونه ولی میگه کوتاهه شالمم که فقط از جلو یکم موهام مشخصه منی که حتا قبل این مادرمم با پوششم مخالف بود الان اونم میگه دیگه باز نمیپوشی ولی این راضی نمیشه

همه اخلاقاش اوکیه ولی این اخلاقش یکم اذیتم‌میکنه نمیدونم من فکر میکنم یکم بیش از حده این غیرتی بودنش ...

مشکل از هیچکدومتون نیس ، عقایدتون متفاوته !! یکی باید کوتاه بیاد بالاخره