2777
2789

من خیلی تو فکرشم اما میترسم از شروع کاری😐

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

بنظرم نترس و ریسک کن اگه جواب داد که پولدار میشی اگه جواب نداد تجربه کسب میکنی

دیگه جایی برای تجربه ندارم😓میخوام کارم بگیره 

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه جایی برای تجربه ندارم😓میخوام کارم بگیره

ایجوری نگو تجربه تااخر عمر با ما هست حتی پیر مرد و پیرزن هام هنوز دارن تجربه بدست میارن و خب اگه میخوای کارت بگیره سعی کن فعلا خیلی خرج نکنی یه سالن تو وسط های شهر بگیر یا برک تو یه سالن کار کن تا بودجه اشو بدست بیاری بعدشم تبلیغات کن

ایجوری نگو تجربه تااخر عمر با ما هست حتی پیر مرد و پیرزن هام هنوز دارن تجربه بدست میارن و خب اگه میخ ...

خودم مغازشو دارم مونده وسایلاش اینا ممنون عزیزم ببینم چی بشه

مشتری داری؟! شناخته شده ای؟

فقط ایران ♥️👑کوروش شاه ِ شاهان 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻‍♀️بدنساز🏋🏻‍♀️ ......شدی قلب و تن و‌روحم شدی بال و‌پر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵  گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛