2777
2789
عنوان

10 میلیون نفقه بریده

153 بازدید | 12 پست

سلام

کارشناس برای من 10 میلیون نفقه بریده

اگر همسرم اعتراض بزنه کم میشه؟ 

وضع مالی پدرم خیلی خوبه فقط همین

همسرمم حقوقش خیلی خوبی داره

امکان داره کم بشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون اعتراض بزنه شماهم حق اعتراض مجدد دارید 

نه فکر نمیکنم کم بشه معقوله با توجه به درامد 

تحصیلاتتون چیه شاغلید؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اون اعتراض بزنه شماهم حق اعتراض مجدد دارید نه فکر نمیکنم کم بشه معقوله با توجه به درامد تحصیلاتتون چ ...

شاغل نیستم 

لیسانس دارم

یعنی اگر اعتراض زد نفقه رو کم کرد

من میتونم اعتراض بزنم؟ 

شاغل نیستم لیسانس دارمیعنی اگر اعتراض زد نفقه رو کم کردمن میتونم اعتراض بزنم؟

تا جاییکه میدونم بله 

ولی بازم از یه وکیل بپرسید

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبرا؟ به کجا رسیدی با شوهرت؟

سلام عزیزم من اومدم خونه ای که شوهرم تهیه کرده بود برای تمکین

فعلا که داریم زندگی میکنیم🥺

خیلی برام دعا کنید تا خدا چی بخواد

سلام عزیزم من اومدم خونه ای که شوهرم تهیه کرده بود برای تمکینفعلا که داریم زندگی میکنیم🥺خیلی برام د ...

عهههههههههههههههههههههه😍😍😍😍😍باید برام مو به مو تعریف کنی 

بدو بیا خصوصی