2777
2789

طرف همه نمرات ۱۸ و ۱۹ بعد میگ خراب کردم

والا منم خیلی خوندم و انتظار بالا ۱۸‌ داشتم ولی خیلی بدشده نمراتم یعنی واقعا اوج فاجعه

الان رفیقم ک بیشتر از من میخوندم خیلی بد بود نمراتش و ادیت زد همه رو کرد ۱۸ ب بالا ک نشون باباش بده و اصلا مشخص نبود ادیت خوردس

الان موندم بقیه هم مث رفیقم کارنمشون ادیت خوردس یا ن جدی همه‌ خوب دادن

والا بخدا ناامید شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته

همشون دروغ میگن یا ترمیمی‌ین

منی که خودمو کشته بودم یه نمره‌هایی میبینم که میگم اینا اصلا مال من نیستن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

اینجارو جدی نگیر 

میانگین معدل کل کشور اونقدر پایین بود بعد اینجا همه ۱۹ شدن

از چند ماه دیگه هم همشون میان میگن پزشکی میخونیم

...She broke, she bled and she bloomed ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2284523

اینجا همه معدلشون بالا 19 اس همه هم میگن خراب کردیم

دقیقااا 

بخدا من بخیل کسی نیستم ولی حداقل راستشو بگن بدونیم با خودمون چند چندیم

امسال ازمونا سخت بود با این حال بالا ۱۰۰تا کترنامه ک دیدم بالا ۱۸

میشه به رفیقت بگی برا منم اذیت بزنه؟

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

چطوری ادیت زد؟ یه منم یاد بده به مامانم نشون بدم

گناه داره نکن🙂 مال منم افتضاح بودن ولی دلم نیومد دروغ بگم بهش فقط گفتم مامان الان چیزی ازم نپرس طفلی بیشتر از من ناراحت شد🥺

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

دقیقااا بخدا من بخیل کسی نیستم ولی حداقل راستشو بگن بدونیم با خودمون چند چندیمامسال ازمونا سخت بود ب ...

همشون دارن دروغ میگن خواهر 

الان من بهت بگم معدلم شده ۱۹ تو میخوای باور کنی؟؟

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»