2777
2789
چطور حموم نیبری

وقتی گربه بازی کرده و خسته‌ست، نه وقتی گرسنه یا پرانرژیه.
آب ولرم باشه نه سرد نه داغ، انگشتتو بزنی باید احساس راحتی کنی.

محیط آروم باشه حموم یا روشویی خلوت و بی‌صدا استرس میگیره🥲
حوله، لیف نرم، یک ظرف آب تمیز و پارچه خشک کن آماده کن.
با شامپو بچه بشورش داری؟بعد حمومشو بلدی؟

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

اره نه اصلا سخت نیست یکم هزینه میخوادمثلا خاک گربه و غذا خشک و تشویقی

هزینه اش در ماه حدود چقدر می شه؟  البته اگه نخواهیم زیاده روی کنیم! 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه اش در ماه حدود چقدر می شه؟ البته اگه نخواهیم زیاده روی کنیم!

خاک گربه تقریبا 180 

غذا خشک دست خودته جقد هزینه کنی 

تیشوقی 150 تومن بسته ای 

بستنی گربه هم دونه ای 55

غذای تر هم باید بدی که خودت درست باید بکنی مثلا سینه مرغ با هویج و برنج و سیب زمینی میکس کنی بپزی بهش بدی 

ما دو تا خرگوش داشتیم با شامپو بچه شستیم  اونجا یکم می خواست بپر بپر کنه و فرار کنه که گرفتیمش. البته قبلش با ناخن گیر در حد یه میل سر ناخن هاش بچین که تیزی نداشته باشه و پنج کشید دستت چیزی اش نشه. 

بعد با یه پارچه ابش بگیر و ما سشوار بهش گرفتیم و زود خشک شد. بعدش مثل به بچه خسته شده بود و خوابش برد

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اره یواش یواش میشورم سرشم اب نمی زنم

اره خیلی دقت کن گربه ها متنفرنننن سرشونو اب بریزی میترسن استرس شدید میگیرن،حالا گربه من الان خودش میو میو میکنه ک ببریمش حموم😂

ما دو تا خرگوش داشتیم با شامپو بچه شستیم اونجا یکم می خواست بپر بپر کنه و فرار کنه که گرفتیمش. البت ...

نمیترسیدن از سشوار ؟چیکوی من خیلی میترسه

نمیترسیدن از سشوار ؟چیکوی من خیلی میترسه

از پشت بهش می گرفتم مثلا تیکه تیکه حوله رو از یه قسمتش برمی داشتم سشوار به اون قسمت می گرفتم تا خشک بشه.

جلو صورتش نمی گرفتم تا ببینه! بعد باد سشوار هم زیاد داغ نزاشتم در حد باد گرم بود ترسیدم یوقت پوستشون ظریف هست اذیت نشه

آخه می ترسیدم سشوار نزنم سرما بخوره و یه چیزیش بشه 

دستکش بپوش و لباس استین بلند. چون به اب عادت نداره ممکنه چنگول بکشه. مثل نوزاد بگیر کف دستت و از گردن به پایین شروع کن به اب  ریختن و کف مال گردن. گربه بدش میاد سرش خیس بشه. زیادم رو دمش مانور نده. بشدت بدش میاد وقتی تو حمومی شیر اب رو باز نزار از صدای آب میترسه.. برس ضد کنه و برس ضد پرزمو داره؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ماله منم دی اس اچه نارنجیه

اوخیی ننه🤩🤩

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!