2777
2789
عنوان

لطفاً کمکم کنید

20 بازدید | 0 پست

من و دوستم چند ماه پیش از سر بی کاری گفتیم بیا الکی مزاحم تلفنی بشیم شماره های که تو گوشی من بود و می‌خواستیم مزاحمش بشیم با شماره اون می‌گرفتیم شماره‌هایی که تو گوشی اون بود با گوشی من مزاحمش می‌شدیم یه شوخی الکی بود. من شماره دوست داداشمو با گوشی اون گرفتم و حدود بیست دقیقه الکی چرت و پرت گفتم دوستمم حرف زد من خیلی نگران بودم اگه پسره بفهمه من هستم آبروم تو روستا می‌رفت البته اون صدامو تا حالا نشنیده بود و منو ندیده بود ولی با داداشم خیلی دوست بود البته با شماره دوستم زنگ زدم بعدش به دوستم گفتم که اگه بفهمه آبروم می‌ره آخه من تا حالا کار اشتباهی نکردم بعد از دو روز دوستم گفت که همون شماره ای که مزاحمش شدیم به من زنگ زد گفت چرا به من زنگ زدین و دوستت کیه و بیا با هم دوست بشیم بعد دوستم گفت در جوابش گفتم من و دوستم شرط الکی و از سر بی حوصلگی این کارو کردیم و اتفاقی شماره شما رو گرفتیم و من قصد دوستی با شما رو ندارم البته بگم که منو دوستم از دو شهر متفاوتیم . حالا نگرانی من اینه که بعد از چهار ماه مادر همون پسره که با شماره دوستم مزاحمش شدیم اومده خواستگاریم . من خیلی به این موضوع شک کردم به اینکه شاید دوستم به اسم من به اون پسره پیام میده آخه خیلی عجیبه دقیقا بعد از اون تماس دو سه ماه بعد اومده خواستگاریم . دوستمم همیشه سرش تو گوشی و چت می‌کنه نمی‌دونم با کی حالا من موندم چیکار کنم آخه خیلی برام مهمه منی که تا حالا هیچ دوست پسر و کوفت و زهر ماری نداشتم اینجوری بشم. اینو بگم که مردم روستا مون خیلی بدن از کاه کوه میسازن دوست ندارم کاری که نکردم گردنم بیفته من خیلی میترسم اگه ینفر درباره من اینجوری فکر کنه همه این حرفو میزنن آبروم پیش همه می‌ره همونجور که میشنوم میگن پسر فلانی با دختر فلانی در ارتباطه .من خیلی میترسم این اتفاق بیفته آخه دردم بیشتر از اینه که آش نخورده و دهن سوخته اگه یه نفر حتی به دروغ همچین حرفی بزنه همه باور میکنند و میگن اره دختر فلانی خرابه و حتما پسره رو میخواد . تو رو خدا کمکم کنید چجوری بفهمم دوست این کارو کرده یا نه . ببخشید خیلی طولانی شد