2777
2789
عنوان

نمرات نهایی بگین تراز حدودی بگم🌻

56218 بازدید | 1018 پست

سلام دوستان عزیزم

دانشجو علوم پزشکی تبریزم

چن سالیه کار مشاوره هم انجام میدم

تاپیک هامو نگاه کنین سعی کردم اینجا ب بقیه کمکی در حد توان بکنم وگرنه ادعایی ندارم

دوس داشتین نمرات تون یا معدلی ک خودتون براش حستب کردین رو با منطقه تون بگین تراز حدودی براش بگم🤍

همگی موفق باشین🌻🕊

🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معدل کلم 15 باشه 7400 میده ؟

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

زیست ۱۹ 

فیزیک ۱۸.۵ 

ریاضی ۱۸.۷۵ 

شیمی ۱۸.۷۵

فارسی ۱۷ 

دینی ۱۹ 

زبان ۱۷ 

عربی ۱۶ 

سلامت ۱۱😐

هویت ۱۳.۵

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

سلام اگه معدل کتبی نهایی دیپلم خیلی پایین باشه درحد ۱۲ ولی معدل ترمیم بالا دانشگاه برای ثبت نام مشکلی ندارن؟

آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️    اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی