2777
2789
عنوان

چرا بچهای من سیر نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 79 پست
ببین بیشتر بهشون پروتئین بده مثل تخم مرغ و گوشتنشاسته ام مثل همون برنج و نون کنار پروتئین بده بهشو ...

الان میرم برنج براشون کته میکنم تا حرف زدن میزارم جلوشون با ماست تا ناهار حرف نزنن حداقل 

دو سال و نیمشه دندونم داره همه چی میخورهمگه شما بچه هاتون چند سالگی از پوشک میگیرین؟من 3 سالگی پسرمو ...

ببین عزیزم تو از چیزی مینالی که آرزوی منه بچه دو ساله تو همه چیز میخوره اون وقت بچه شش ساله من اونقدر ادا و اطوار داره فقط سه چهار مدل غذای خاص میخوره و میوه هم چندتا میوه مشخص. 

برو شاکر خدا باش امیدوارم تنشون همیشه سلامت باشه

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میرم برنج براشون کته میکنم تا حرف زدن میزارم جلوشون با ماست تا ناهار حرف نزنن حداقل

ماست و برنج خودش باعث میشه زودتر بیان سراغت 

مثلا برنج بزار ،چند تا برگه کاهو و تخم مرغ و اگر خواستی ماست 

ببین عزیزم تو از چیزی مینالی که آرزوی منه بچه دو ساله تو همه چیز میخوره اون وقت بچه شش ساله من اونقد ...

بخدا میدونم چه خوبه که میخورن

تو فامیل داریم بچه چیزی نمیخوره

ولی واقعا هر دو مدل سختی خودش داره کاش حد وسطی بودن

یعنی الان برنج بدی ناهار بازم گرسنه هستن؟😄 ماشالله بهشون.

دختر خواهرم چند روز خونه ما بود چشماش گرد شده بود :))))

ی چیزی میاوردم برا پذیرایی نمیزاشتن چیزی به اون بنده خدا برسه

آبرو نزاشتن واسم

از ترسشون هیچ جا نمیرم

دختر خواهرم چند روز خونه ما بود چشماش گرد شده بود :))))ی چیزی میاوردم برا پذیرایی نمیزاشتن چیزی به ا ...

بچه های داداش منم پرخورن البته خانوادگی اینجوری ان

اما بچه های من نه کلا کم خوراک و بدغذان

خب پرخوری و خوردن غذاهای پرکالری هم زیاد خوب نیست چاق میشن دیابت میگیرن.

دقیقا پسر برادر شوهرم اشتهاش خیلی زیاد ،ماشااللله بشه بهش مثلا یدور با من ،با شوهرم با پدرش ،با همه میشینه ی بشقاب میخوره غذا ،ولی اون تغذیش بده  بنظرم زود زود گرسنش میشه،مامانش خیلی بهش سس و پیتزا و ....کلا فست فود میده ،اضافه وزنم داره 

دختر پوشکی مگه چقدر میخوره والا من دخترم مهر ماه 7 سالش تموم میشه خیلی کم غذا هست

خیلی زیاد میخوره خیلی 

الان از صبح پاشده اول گفته شیرکاکائو براش درست کردم 

الان داره نون پنیر میخوره 

این بین تا ناهار میگه میوه بده هلو انگور خربزه یا هندوانه میخوره

اگه یه وعده صبحونه دیگه ام بهش بدم میخوره وگرنه پفیلا ، پفک اینا باشه هم میخوره

بعد دیگه ناهار حداقل ۲ بشقاب غذا رو میخوره :)

اگه ندم بهش گریه میکنه 

از خواب که پا میشه کلا فکرش شکمه و از در یخچال آویزون 

بچه ها زیاد وول میخورن چند سال صبر کنی درست میشن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .