2777
2789
عنوان

هر کی میخواد قضاوتم کنه نیاد تو

460 بازدید | 50 پست

سلام

اول بگم من نیومدم اینجا که ی چیزی بگم بریزید روی سرم و ثابت کنید که ... هستم و غیره. من 6 ساله ازدواج کردم عاشق شوهرمم. مرد خوبیه از لحاظ مالی هم نرمال هستیم. از لحاظ ظاهری هم خوبه. هردو تحصیلکرده ایم. خیلی هم بهم احترام میذاره و محبت می کنه. خلاصه اصلا مشکل حادی نیست. اما

نمیدونم چرا عجیب دوست دارم جلب توجه مردهای دیگه رو بکنم و اونها رو وادار کنم عاشقم بشن و وارد هیجان های شروع روابط زن و مرد بشم. و هر مردی رو هم که بخوام میتونم به خودم جلب کنم. اما فقط در همین حد بعد از اینکه دنبالم میفتن و من محل نمیذارم یا همینطوری التماس می کنن ی بار منو ببینن یا بهم زنگ بزنن لذت میبرم.

خیلی وقت ها خواستم دلیلش را بدونم که نتونستم 

خیلی وقت ها تصمیم گرفتم دیگه اینکارو نکنم اما دوباره کردم. 

کسی اینجا هست که مثل من باشه؟ 

کسی راهی داره که بشه جلوی این رفتار رو گرفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو مشغول کن از بیکاریه ، خودت و سفت و سخت ب کاری مشغول کن ، بزار تو کاری پیشرفت کنی ،تو دوست داری دیده بشی ، اگه وارد کاری بشی و ب جایی برسی دیده بشی دیگه فکر کنم نیازی نداری اینجوری خودتو نشون بدی